Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη Δράση για μια Άλλη Πόλη
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τη Δράση για μια Άλλη Πόλη

Η δημοτική κίνηση Δράση για μια Άλλη Πόλη Βριλησσίων κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρ. ΤΥΠΕΤ, Πλαταιών & Υμηττού, Βριλήσσια).

Καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση η Δράση επισημαίνει τα εξής:

Ο καινούργιος χρόνος είναι ήδη εδώ. Οι στολισμένες πόλεις, η χαρά της γιορτής, τα χαμόγελα των παιδιών μπροστά στα παιχνίδια που έφερε ο Άη Βασίλης, τα όμορφα συναισθήματα που συνοδεύουν την παραδοσιακή για τις γιορταστικές ημέρες επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και η καλή διάθεση που τη συνοδεύει, μας συντρόφευσαν αυτές τις ημέρες, αλλά, είναι αλήθεια, δεν κατάφεραν να βγάλουν από το μυαλό μας την ανασφάλεια της εποχής.

Ανασφάλεια, οικονομική, πολιτική οικολογική, με τον κίνδυνο μιας πολεμικής περιπέτειας, στην περιοχή -και γενικότερα- ορατό και πιο πιθανό από ποτέ.

Σε ό,τι μας αφορά, μόνη απάντηση σε αυτές τις δυσκολίες δείχνει να είναι η κοινωνική συνοχή, η πορεία προς μια συγκροτημένη και λειτουργική Πολιτεία, η ενεργητική συνύπαρξη όλων όσων δεν ιδιωτεύουμε και ανησυχούμε για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Η ανάγκη για κοινωνικότητα, για να συναντιόμαστε, είναι πια επιτακτική!

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι η γιορτή της Δράσης. Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 8:00 μ.μ. στο ΤΥΠΕΤ θα κόψουμε την πίτα μας, θα ανταλλάξουμε ευχές, Θα πιούμε ένα ποτό και θα απολαύσουμε τα τραγούδια που θα μας παίξει το αγαπημένο μας μουσικό σχήμα «Εκτός Ύλης» των μαθητών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης, που συχνά συντροφεύει τις εκδηλώσεις μας.

Πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
της δημοτικής κίνησης Δράση για μια Άλλη Πόλη

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet