Μήνυμα δημάρχου Βριλησσίων για τις κινητοποιήσεις εργαζομένων στους δήμους
Κοινωνία

Μήνυμα δημάρχου Βριλησσίων για τις κινητοποιήσεις εργαζομένων στους δήμους

Μήνυμα αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους, στις οποίες συμμετέχουν και εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων, αλλά και με τη λειτουργία της πόλης, απευθύνει προς τους πολίτες ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος σημειώνεται:

«Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, σέβεται και στηρίζει τον δίκαιο του αγώνα των παρατασιούχων συμβασιούχων για καταβολή των δεδουλευμένων και το δικαίωμά τους σε πλήρη και σταθερή εργασία. Ταυτόχρονα, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της δημοτικής Αρχής έναντι των δεκάδων χιλιάδων δημοτών, δεσμεύεται για τη διασφάλιση των αναγκαίων λειτουργιών της πόλης, ιδιαίτερα στον τομέα αποκομιδής – καθαριότητας που αφορούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

»Παράλληλα, καλούμε τους πολίτες να περιορίσουν δραστικά την απόθεση απορριμμάτων στους κάδους και να μην απορρίπτουν κλαδέματα στις οδούς τους.

»Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ευταξίας της πόλης μας».

Τέλος, ο δήμαρχος Βριλησσίων αναλαμβάνει πρωτοβουλία σύγκλησης έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, στις 19:30, για τη συζήτηση του θέματος της υπεράσπισης της θιγόμενης ομάδας εργαζομένων και τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet