Συνεργασία ΟΚΠΑΔΒ – «Άλμα Ζωής» στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη»
Κοινωνία

Συνεργασία ΟΚΠΑΔΒ – «Άλμα Ζωής» στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη»

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ), σε συνεργασία με το «Άλμα Ζωής» (Πανελλήνιος Σύλλογος Καρκινοπαθών Γυναικών με καρκίνο του μαστού), καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τις γυναίκες που κάνουν χημειοθεραπεία.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκινά το πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη», με στόχο την παροχή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Επίσης, καλεί όλα τα κομμωτήρια του Δήμου να ενημερώνουν σχετικά τους πελάτες τους.

Τα μαλλιά που κόβονται θα συγκεντρώνονται στον Κοινωνικό Οργανισμό και θα δίνονται στο «Άλμα Ζωής».

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό της προσφοράς, της δωρεάς. Βοηθάμε μια γυναίκα σε ένα σημαντικό στάδιο της ζωής της, της δίνουμε τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει, να γνωρίζει πως υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται» αναφέρει ο ΟΚΠΑΔΒ στο κάλεσμά του και προσθέτει:

«Δεν χρειάζεται να τη γνωρίζεις προσωπικά. Θα το κάνεις είτε είναι αδερφή σου, είτε είναι φίλη σου, είτε μια οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Θα χαρίσεις δύναμη σε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Όσο περισσότερες κοτσίδες μαζεύονται, τόσο περισσότερες γυναίκες θα μπορέσουν να πάρουν την περούκα τους δωρεάν και γι’ αυτό είναι τόσο σημαντική η συμμετοχή σας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet