Σύλλογος Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου: Διάνοιξη παραρεμάτιου μονοπατιού από το πάρκο Θήρας μέχρι το πάρκο Ρεματιάς Βριλησσίων
Κοινωνία

Σύλλογος Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου: Διάνοιξη παραρεμάτιου μονοπατιού από το πάρκο Θήρας μέχρι το πάρκο Ρεματιάς Βριλησσίων

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου ενημερώνει το κοινό ότι απέστειλε επιστολή στη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, με θέμα «Διάνοιξη παραρεμάτιου μονοπατιού από το πάρκο Θήρας στα Μελίσσια μέχρι το πάρκο Ρεματιάς Βριλησσίων».

Ειδικότερα, η διοίκηση του Συλλόγου σημειώνει τα εξής στην επιστολή της:

Αγαπητή κ. δήμαρχε,

Όπως ίσως θα γνωρίζετε, ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς του Συλλόγου μας είναι η δημιουργία παραρεμάτιου μονοπατιού που να συνδέει την απόληξη της ρεματιάς (σε κλειστό οχετό) στον Συνοικισμό Χαλανδρίου μέχρι τις πηγές της στο Πεντελικό βουνό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε πλησιάσει τον στόχο αυτόν, ειδικά μετά τους καθαρισμούς και διανοίξεις μονοπατιών σε συνεργασία με την Φυσιολατρική Κίνηση ΒΡΙΛΗΣΣΟΣ, καθώς και με την έκδοση των πεζοπορικών χαρτών της Ρεματιάς (στις περιοχές Χαλανδρίου και Πεντέλης).

Παρόλα αυτά, μένουν ακόμα πολλά να γίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ειδικά στον Δήμο Πεντέλης, στα σύνορα με τον Δήμο Βριλησσίων, έχουμε να σημειώσουμε τα παρακάτω:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet