Πολλές και ποιοτικές επιλογές στο 35ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων
Πολιτισμός

Πολλές και ποιοτικές επιλογές στο 35ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

Από τις 26 Αυγούστου μέχρι την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου το θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» θα υποδεχτεί το κοινό του 35ου Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων σε μια γιορτή τέχνης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που συνιστά θεσμό για την πόλη, συνδυάζει δημοφιλείς μουσικές παραστάσεις, έργα κλασικής αλλά και σύγχρονης δραματουργίας.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε σχετικά: «Η ανάπτυξη του πολιτισµού στην πόλη µας ως βασική κοινωνική έκφραση και η δηµιουργία υψηλού πολιτισµικού κεφαλαίου προς όφελος της τοπικής µας κοινωνίας συνιστά για εμάς προτεραιότητα. Το 35ο Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων που αποτελεί θεσμό για την πόλη μας αλλά και για την ευρύτερη περιοχή φιλοξενεί εφέτος 13 μουσικές και θεατρικές παραστάσεις ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου που καλύπτουν ένα ευρύ καλλιτεχνικό φάσμα και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Όλες ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, την άρτια καλλιτεχνική δημιουργία, την άψογη τεχνική υλοποίηση. Ο φιλόξενος χώρος του θεάτρου μας «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Άνω Βριλήσσια υποδέχεται σπουδαίους δημιουργούς του θεάτρου και της μουσικής, ενώ παράλληλα δίνει βήμα και σε νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους. Περιμένουμε τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας για να απολαύσουμε όλοι μαζί όμορφα καλοκαιρινά βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Τ. Δημητρίου ανέφερε: «Ο πολιτισμός ως μέσο κοινωνικής συνοχής, καλλιεργεί υγιείς ανθρώπινες σχέσεις, εκφράζει ανθρώπινα συναισθήματα και συμβάλλει στην ανάπτυξη της ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας. Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ευχάριστα πολιτισμικά ερεθίσματα επιλέξαμε καλλιτεχνικά σχήματα υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας. Σας περιμένουμε στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε ένα ελκυστικό πρόγραμμα θεατρικών και μουσικών παραστάσεων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet