Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Η υγεία μας είναι υπόθεση 365 ημερών, δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε την πρόληψή της
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Η υγεία μας είναι υπόθεση 365 ημερών, δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε την πρόληψή της

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί τους πολίτες να εγγραφούν στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου εντελώς δωρεάν.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

Η υγεία μας είναι υπόθεση 365 ημερών και για αυτό δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε την πρόληψή της.

Μέσα από τα προγράμματα του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας (σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ) προσπαθούμε αφ’ ενός να ευαισθητοποιούμε διαρκώς την τοπική κοινωνία, αφ’ ετέρου να υλοποιούμε δράσεις από τις οποίες μπορεί να επωφεληθεί ο πολίτης, κυρίως στο κομμάτι του προσυμπτωματικού ελέγχου.

Πολύτιμο εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια, το λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας, στο οποίο ο καθένα και η κάθε μία μπορεί να γραφτεί εντελώς δωρεάν για να λαμβάνει προσωποποιημένη πληροφόρηση για όλα τα παραπάνω (εγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα μας iraklio.gr).

Θυμίζουμε, στόχος του ΚΕΠ Υγείας είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών και η διοργάνωση προληπτικών εξετάσεων για 11 κύρια νοσήματα, προτεινόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, για τα οποία έχει αποδειχθεί με μελέτες πως η έγκαιρη προληπτική παρέμβαση και ανίχνευση τυχόν συμπτωμάτων κρίνεται αποτελεσματική και μπορεί να σώσει ζωές».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet