Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022

Κλείνοντας το 1ο εξάμηνο του 2022, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής υλοποιείται με εντατικούς ρυθμούς, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνει, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων της πόλης συνεχίζεται στη Λεωφόρο Πλαπούτα, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Βορείου Ηπείρου, στην Πεύκων και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.

Επίσης, οι εργασίες αναστήλωσης του παλιού εργοστασίου στο Ο.Τ. 216 προχωρόύν για να κατασκευαστεί ένας ακόμα χώρος πολιτισμού στην πόλη.

Ομοίως και τα έργα ανακατασκευής και ανακαίνισης των τριών σεισμόπληκτων σχολείων, με τις παρεμβάσεις να εντατικοποιούνται την καλοκαιρινή περίοδο.

Ακόμη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, γίνονται και θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις. Η εκκίνηση γίνεται από τις οδούς Αισχύλου, Δημοκρίτου, Αυξεντίου λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη εργολαβία των 2,5 εκατ. ευρώ.

Και όλα αυτά, όπως τονίζει ο Δήμος, «με το λιγότερο δυνατό κόστος για το δημοτικό ταμείο, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, διεκδικώντας και πετυχαίνοντας χρηματοδότηση από κάθε προσφερόμενο πρόγραμμα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet