Δεκάδες Ηρακλειωτών έτρεξαν στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου
Αθλητισμός

Δεκάδες Ηρακλειωτών έτρεξαν στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου

Δεκάδες Ηρακλειωτών συμμετείχαν στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που οργάνωσε την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 η δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ταυτόχρονα σε 22 δήμους του Λεκανοπεδίου, ανάμεσα στους οποίους και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με στόχο τη συγκέντρωση δωρεών για τη στήριξη των δημοτικών κοινωνικών παντοπωλείων και, κατά συνέπεια, τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Με αφετηρία από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι δρομείς, μικροί και μεγάλοι, έτρεξαν και περπάτησαν για 5 χλμ. στους δρόμους της πόλης, χωρίς τελικούς νικητές ή πρωτιές, απλά για τη χαρά της Άθλησης και της αλληλεγγύης.

Το σύνθημα της εκκίνησης έδωσε ζωντανά από τον… Άγιο Δομίνικο ο γνωστός παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, σε μια συνεργασία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τον όμιλο του ΣΚΑΪ, ενώ τον αγώνα στο Ηράκλειο υποστήριξαν το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (με την παροχή ασθενοφόρου), το τοπικό παράρτημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου.

«Το Ηράκλειο και οι πολίτες του δήλωσαν και πάλι παρόντες σε ακόμα ένα κάλεσμα αλληλεγγύης, σε ακόμα μια δράση υποστήριξης των συμπολιτών που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Τι καλύτερο δε όταν τέτοιες πράξεις ανθρωπιάς συνδυάζονται με την ευκαιρία για άθληση, με την ευκαιρία να χαρούμε την πόλη μας», σχολίασε σχετικά ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet