Κόκκινη Ρωγμή: Όλες και όλοι στη συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17/11 στις 14:30 στην πλ. Κλαυθμώνος
Κοινωνία

Κόκκινη Ρωγμή: Όλες και όλοι στη συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17/11 στις 14:30 στην πλ. Κλαυθμώνος

Με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, περί απαγόρευσης των δημόσιων συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων, από τις 6 το πρωί της 15ης Νοεμβρίου έως και τις 9 το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου 2020, η δημοτική Κίνηση Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο, κάνει λόγο για «μέτρο που πάρθηκε δυο φορές έως τώρα, στις 21/4/67 και στις 17/11/73 από τη Χούντα των συνταγματαρχών», καλώντας όλες και όλους στη συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 2 και μισή το μεσημέρι.

Ειδικότερα, η Κόκκινη Ρωγμή αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Φέτος, η επέτειος του Πολυτεχνείου έρχεται σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία, μέσα στην πανδημία και στο lockdown που έχει επιβάλει, για δεύτερη φορά, η κυβέρνηση, καθώς και στην πρωτοφανή απαγόρευση των συγκεντρώσεων σε όλη την χώρα με απόφαση του αρχηγού της αστυνομίας! Μέτρο που πάρθηκε δυο φορές έως τώρα στις 21/4/67 και στις 17/11/73 από την Χούντα των συνταγματαρχών!

Έντεκα μήνες μετά την εμφάνιση της πανδημίας, προϊόν της καταστροφής του περιβάλλοντος από την καπιταλιστική ανάπτυξη με γνώμονα το κέρδος, και η κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως και οι υπόλοιπες κυβερνήσεις στην «αναπτυγμένη Δύση», δεν πήρε κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας του λαού.

Γι’ αυτό στις 17 Νοεμβρίου δεν θα φοβηθούμε και θα διαδηλώσουμε ξανά!

Με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας γιατί εμείς ξέρουμε να προστατεύουμε την υγεία μας καλύτερα από την κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet