Λειτουργεί η Δημοτική Συγκοινωνία στο Ηράκλειο – Σε επιφυλακή οχήματα για έκτακτες μετακινήσεις
Κοινωνία

Λειτουργεί η Δημοτική Συγκοινωνία στο Ηράκλειο – Σε επιφυλακή οχήματα για έκτακτες μετακινήσεις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανακοινώνει ότι οι πολίτες μπορούν να προμηθεύονται αλάτι έως τις 13.00 από τις δημοτικές εγκαταστάσεις της οδού Καλαβρύτων (γήπεδα Κύμης, δίπλα στον Βασιλόπουλο) για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Μετά από αυτή την ώρα μπορούν να κλείσουν ραντεβού απευθυνόμενοι στον Δήμο.

Επίσης, όπως πληροφορεί η Δημοτική Συγκοινωνία (Γραμμή 1) λειτουργεί κανονικά.

Το Α’ ΚΑΠΗ (Πολυτεχνείου & Ελπίδος) θα παραμείνει ανοικτό ως θερμαινόμενος χώρος. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κίνηση υπέρ των ορίων που θέτουν τα όρια των μέτρων για την προστασία της πανδημίας θα χρησιμοποιηθεί και άλλος δημοτικός χώρος.

Οι Ηρακλειώτες μπορούν να απευθύνονται για όποιο πρόβλημα και σοβαρή ανάγκη προκύψει (εγκλωβισμός, προμήθεια αλατιού κτλ) στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη (15277), Γραφείο Δημάρχου (213 2000106 & 213 2000102), Υπηρεσία Περιβάλλοντος (210 2830374 & 210 2838065) και τις απογευματινές ώρες) ή να επικοινωνούν πιο εύκολα και χωρίς αναμονή με mail στη διεύθυνση [email protected].

Επιπλέον, εάν η κακοκαιρία δυσκολέψει τις απαραίτητες μετακινήσεις, ο Δήμος διαθέτει τα υπηρεσιακά επιβατικά του οχήματα για την εξυπηρέτηση πολιτών που πρέπει να μετακινηθούν για σοβαρούς ή επείγοντες λόγους (π.χ. Υγεία, ΑμεΑ κτλ).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet