Στις Βρυξέλλες για την εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων ο Ν. Μπάμπαλος
Κοινωνία

Στις Βρυξέλλες για την εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων ο Ν. Μπάμπαλος

Στην εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου συμμετείχε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

O κ. Μπάμπαλος αναφέρει σχετικά:

«Είχα την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα μαζί με αξιόλογους συναδέλφους από τον Α’ και Β’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να συμμετέχω σε μία ουσιαστική εκδήλωση στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων. Πρόκειται για εκδήλωση που διεξάγεται κάθε χρόνο στις Βρυξέλλες. Εκπρόσωποι περιφερειακών και τοπικών αρχών, εμπειρογνώμονες και πανεπιστημιακοί ανταλλάσσουν καλές πρακτικές και τεχνογνωσία στον τομέα της περιφερειακής και αστικής ανάπτυξης.

Με το σύνθημα “The Future is Where We are” η φετινή εκδήλωση, στης οποίας την έναρξη απηύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα, παρείχε στους εταίρους και τους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα για την ευρωπαϊκή απάντηση στις σημερινές προκλήσεις.

Τα θέματα που απασχόλησαν κατά κύριο λόγο τις συζητήσεις ήταν η πράσινη μετάβαση, η εδαφική συνοχή και η ψηφιακή μετάβαση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet