Λαμπρό το 31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Ηράκλειο

Λαμπρό το 31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Δύο ημέρες γεμάτες αθλητισμό, νιάτα και ρυθμό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19/5 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να παρακολουθήσουν το 31ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους, σωματεία, σχολεία της Αττικής παρουσίασαν 74 προγράμματα γυμναστικής και χορού εμπνευσμένα από επίκαιρα, κοινωνικά θέματα όπως το bulling, η έμφυλη βία και το περιβάλλον, που ήταν και το βασικό θέμα της φετινής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Γυμναστράδα παραδοσιακά δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες, έμπειρες και νέες, να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στο κοινό δίχως το άγχος της νίκης.

«Στη λήξη ακόμα μίας Γυμναστράδας, ενός ακόμα επιτυχημένου Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, θέλω να ευχαριστήσω τα εκατοντάδες παιδιά, μικρά αλλά και… μεγάλα, που πέρασαν από το ταπί του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου μας και γέμισαν το Σαββατοκύριακο με αθλητισμό, ρυθμό, κέφι και ζωντάνια. Επίσης τους συνεργάτες μου στο Τμήμα Αθλητισμού αλλά και σε όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που βοήθησαν και στη φετινή διοργάνωση. Ραντεβού του χρόνου στην 32η πλέον διοργάνωση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet