Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας και σκοτεινού θαλάμου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Πολιτισμός

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας και σκοτεινού θαλάμου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και το Εργαστήριο Φωτογραφίας Φάος προγραμματίζουν για ακόμα μια χρονιά μαθήματα φωτογραφίας και τεχνικών σκοτεινού θαλάμου για όσους και όσες ενδιαφέρονται να μάθουν την τέχνη. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν και οι αιτήσεις για τη χρονιά 2024 – 2025 θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέσω email στις διευθύνσεις [email protected], [email protected] ή [email protected], αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας. Ακολούθως θα τους σταλεί απαντητικό μήνυμα με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας για την τελική τους εγγραφή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Εργαστήριο Φωτογραφίας «Φάος» είναι ανοιχτού επιπέδου και στοχεύει στην εκμάθηση θεωρητικών γνώσεων γύρω από την φωτογραφία, την ιστορία της τέχνης και την πλήρη γνώση τεχνικών εργαλείων του σκοτεινού θαλάμου (photogram, cyanotype, solarization, emulsion lift κ.ά.). Δάσκαλος ο Γιώργος Καψαλάκης, στα βήματα που χάραξε ο ιδρυτής του Φάος και παλιός δάσκαλος του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου, Γιάννης Γαλάνης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet