“Έπεσαν οι υπογραφές” για την αντικατάσταση του “ταρτάν” στο Ζηρίνειο
Αθλητισμός

“Έπεσαν οι υπογραφές” για την αντικατάσταση του “ταρτάν” στο Ζηρίνειο

Υπογράφτηκε από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό και τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, τη Δευτέρα 22-12-2014, η προγραμματική σύμβαση για την πράξη «Αντικατάσταση ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του Ζηρινείου Σταδίου Κηφισιάς, συνολικού προϋπολογισμού 230.000,00 ευρώ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου, “το απαραίτητο για τον τοπικό αθλητισμό και τη νεολαία του Δήμου μας έργο ουσιαστικά δρομολογήθηκε μετά την πρόσφατη συνάντηση του υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Τασούλα με τον δήμαρχο Κηφισιάς, που το έθεσε ως άμεση προτεραιότητα και την ανταπόκριση του υπουργού”.

Σκοπός της σύμβασης είναι η αντικατάσταση του «ταρτάν» του σταδίου, το οποίο είναι κατεστραμμένο εδώ και οκτώ χρόνια και απαγορευτικό για αθλητικές διοργανώσεις, με αποτέλεσμα οι αθλητές της πόλης, οι οποίοι αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες, να προπονούνται στο ΟΑΚΑ.

Στο πλαίσιο της σύμβασης προβλέπεται η πλήρης αποξήλωση του υφισταμένου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του σταδίου και η τοποθέτηση νέου. Με τις παραπάνω εργασίες θα μπορέσουν οι αθλητές να επιστρέψουν στο Δημοτικό Στάδιο του Ζηρινείου, που αποτελεί το σημαντικότερο σημείο αναφοράς του αθλητισμού όχι μόνο της  Κηφισιάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Προαστίων. Επιπλέον θα είναι ασφαλής η άθληση των μικρών παιδιών, αλλά και των ιδιωτών, που κάνουν χρήση του σταδίου για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet