Δεύτερες στην Αθήνα οι Παγκορασίδες της ΑΕΝΚ
Αθλητισμός

Δεύτερες στην Αθήνα οι Παγκορασίδες της ΑΕΝΚ

Τη 2η θέση κατέκτησε τελικώς η ομάδα Παγκορασίδων της ΑΕΝΚ, χάνοντας στον μεγάλο τελικό, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, από τον Κρόνο Γέρακα με 31-25.

Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά όλη η εικόνα της ομάδας και η μεγάλη αστοχία των κοριτσιών που οδήγησε στην ήττα, αναφέρει η ομάδα των Βορείων Προαστίων στον λογαριασμό της στο facebook, όπου επίσης αναφέρονται τα εξής:

«Λίγο η εύκολη νίκη στον ημιτελικό (τα Μελίσσια με 73-46), λίγο η σκέψη ότι είμαστε το φαβορί, λίγο το βάρος του γηπεδούχου, λίγο η εκρηκτική και πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα (πιο γεμάτο δεν υπήρξε ποτέ μέχρι τώρα το μικρό μας αθλητικό παλατάκι, το κλειστό “Δημ. Βικέλας”)… Όλα αυτά φόρτωσαν με άγχος τα κορίτσια μας, που μεταφράστηκε κυρίως σε αστοχία στα σουτ.

»Δεν πειράζει όμως… Έτσι κι αλλιώς και η 2η θέση είναι μια μεγάλη διάκριση για το μπάσκετ του συλλόγου μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στους προπονητές (Ζόζα Κατρά, Στέφανος Μπίρδας), στον έφορο Γιώργο Γλυνό και σε όσους βοήθησαν από άλλη σκοπιά σ’ αυτή την προσπάθεια».

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η επιτυχία των Παγκορασίδων, μαζί με την επιτυχία των Παμπαίδων (4η θέση) και των Κορασίδων Α’ (4η θέση), κράτησαν κι εφέτος την ΑΕΝΚ ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους της Αττικής. Η ομάδα συνεχίζει ενωμένη -με πρόγραμμα και σχεδιασμό- για να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη αθλητική χρονιά στα πρωταθλήματα της Α’ κατηγορίας Αθήνας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet