Επιστροφή στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας για την Έλενα Τζαφέρη
Αθλητισμός

Επιστροφή στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας για την Έλενα Τζαφέρη

Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ανακοίνωσαν την επιστροφή της ‘Ελενας Τζαφέρη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για τη σεζόν 2025-2026.

Η 23χρονη Έλενα αγωνίζεται στη θέση λίμπερο και έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας από το 2022 έως 2024, οπότε διακρίθηκε για το ήθος και την αγωνιστικότητά της. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2013 όπου και παρέμεινε μέχρι το 2021, συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά τμήματα παγκορασίδων και κορασίδων. Το 2021-2022 αγωνίστηκε στην Pre League με τα χρώματα της Άρτεμις Κορυδαλλού, ενώ το 2024-2025 αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην ομάδα των Αμαζόνων. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς» τόνισε η αθλήτρια.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet