Τρίτη ήττα για την Κηφισιά στη Γ΄ Εθνική και… αντίο Στέλιο
Αθλητισμός

Τρίτη ήττα για την Κηφισιά στη Γ΄ Εθνική και… αντίο Στέλιο

Τρίτη εντός έδρα ήττα για την Κηφισιά σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ήταν αναμενόμενο να πυροδοτήσει εξελίξεις στον σύλλογο. Έτσι, πλέον, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αποτελεί παρελθόν για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, η οποία αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της:

Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Γιαννακόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την παρουσία του στον σύλλογό μας τους τελευταίους μήνες, καθώς πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα και κόσμημα για την κατηγορία. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δίδαξε ήθος, πέρασε στην ομάδα μας κάποια καινούργια πράγματα και μάθαμε όλοι από αυτόν.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η λύση της συνεργασίας είναι για το καλό της ομάδας ώστε να υποστεί ένα ηλεκτροσόκ ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του!

Σε αγωνιστικό επίπεδο τώρα, η ομάδα που το απόγευμα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2016 ήξερε τι ζητά στο γήπεδο του Ζηρινείου δεν ήταν η γηπεδούχος, αλλά η φιλοξενούμενη. Οι παίκτες του Ηλυσιακού ήταν αυτοί που έλεγχαν το παιχνίδι και στο 14΄ ο Τσινιάς έπιασε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Γουμάγια.

Το γκολ ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 47΄, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Θαναηλάκη, ο οποίος πήρε την μπάλα στο κέντρο, απέφυγε δύο αντιπάλους, πέταξε την μπάλα στον κενό χώρο στον Ιωάννου κι αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και με δεύτερο γκολ, αλλά αυτή τη φορά ο Γουμάγιας νίκησε στο τετ α τετ τον Μέξη.

Από την πλευρά της, η ομάδα των Βορείων Προαστίων προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι επιθέσεις της ήταν «φλύαρες», ενώ όποτε έγινε πιο απειλητική, βρήκε απέναντί της τον σταθερό στις επεμβάσεις του Κοντοπίδη. Ο νεαρός «πορτιέρο» εξουδετέρωσε στο 53΄ σουτ του Τεγούση, στο 77΄ κεφαλιά του Παπάζογλου και στο 88΄ σουτ του Καρβουνίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημαράκης, με βοηθούς τους Παπανδριόπουλο και Χρηστάκο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Παπάζογλου, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Παληαρούτας, Σπηλιωτάκης (55΄ Παναγιωτόπουλος), Καρβουνίδης, Φαρινόλα, Μακρίδης, Χαϊκάλης (60΄ Κυριαζής)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Κωνσταντόπουλος, Φλέγκας, Τσινιάς (75΄ Στριγγάς), Κούντου (91΄ Σταύρου), Ιωάννου, Θαναηλάκης (60΄ Σαμιώτης), Μάλτσι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet