Το “ρόπαλο” το είχε η Κηφισιά στον αγώνα με τον Ηρακλή
Αθλητισμός

Το “ρόπαλο” το είχε η Κηφισιά στον αγώνα με τον Ηρακλή

Μετά την παρένθεση στην Ορεστιάδα, ο ΑΟΠ Κηφισιάς επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας 3-0 σετ τον Ηρακλή στο Ζηρίνειο. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη έπαιξε ωραίο βόλεϊ στο πρώτο και στο τρίτο σετ, ενώ στο δεύτερο έδειξε χαρακτήρα, γυρίζοντας το ματς κι ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ 18-22.

Η εξέλιξη του ματς

1ο σετ
Με τον Γιοβάνοβιτς πρώτο βιολί σε επίθεση και σερβίς η Κηφισιά προηγήθηκε 6-2. Ο Ηρακλής μείωσε 7-5 όταν ο Παλέντζας χάλασε την υποδοχή της Κηφισιάς με τα σερβίς του. Τα χαμένα σερβίς στοίχισαν στους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν πίσω με 14-8, με αποτέλεσμα ο Ορφανός να ζητήσει τάιμ άουτ. Στο 19-10 ο Ορφανός έβαλε στον αγώνα τον Μαυροβουνιώτη αντί του Χατζηηλιάδη μήπως και βελτιώσει την υποδοχή. Όμως οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστή τον Ρουμελιωτάκη, έφτασαν εύκολα στο 25-13.

2ο σετ
Ο ΑΟΠ ξεκίνησε χαλαρά και δέχθηκε τέσσερις ροπαλιές (0-4) αναγκάζοντας τον Αρσενιάδη να ζητήσει τάιμ άουτ. Όμως με δυο διαδοχικούς άσους του Παλέντζα ο Ηρακλής ξέφυγε 3-8. Βλέποντας την ψαλίδα να ανοίγει (4-11) ο Αρσενιάδης ζήτησε νέο τάιμ άουτ. Η Κηφισιά μείωσε 12-15, με άσο του Ρουμελιωτάκη, αλλά ο Ηρακλής απάντησε με ένα σερί τεσσάρων πόντων. Με τον Γιοβάνοβιτς στο σερβίς (έναν άσο) η Κηφισιά έτρεξε ένα σερί 3-0 και πλησίασε 16-19. Με ένα ακόμη πιο μεγάλο σερί μετέτρεψε το 18-22 σε 23-22. Στη συνέχεια το ματς πήγε πόντο-πόντο με τις δυο ομάδες να φτάνουν σε σετ μπολ. Τελικά με μια επίθεση και ένα μπλοκ του Παπαγγελόπουλου η Κηφισιά πήρε το σετ 31-29.

3ο σετ
Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου της στο ξεκίνημα του σετ και με τον Ρουμελιωτάκη αιχμή του δόρατος έφτασε στο 8-5. Συνέχισε σε υψηλές στροφές, αυξάνοντας τη διαφορά σε 16-11. Αυτή τη διαφορά ασφαλείας διατήρησε ως το τέλος που γράφτηκε με εντυπωσιακό πόντο του Ρουμελιωτάκη.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης, δήλωσε για τη νίκη επί του Ηρακλή:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε για να πάρουμε το τρίποντο. Παίξαμε πολύ καλό βόλεϊ και δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο σετ, στο οποίο καταφέραμε να κάνουμε μεγάλη ανατροπή στο σκορ. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που είχαν πολύ καλό σερβίς. Εμείς όμως υπερείχαμε στο σερβίς. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα. Γι΄ αυτό και είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Παίξαμε σοβαρά και πειθαρχημένα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Πηγή: Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet