Ήττα από Εθνικό με 2-0 και νέοι “πονοκέφαλοι” για την Κηφισιά
Αθλητισμός

Ήττα από Εθνικό με 2-0 και νέοι “πονοκέφαλοι” για την Κηφισιά

Το απόγευμα ξεκίνησε στραβά από πολύ νωρίς για την Κηφισιά, αφού μόλις με τις πρώτες μπαλιές στο γήπεδο του Μοσχάτου, το κενό στην άμυνά τους επέτρεψε στον Σούφλα να διεκδικήσει την μπάλα και να αναγκάσει τον Έσλερ να τον ανατρέψει. Ο ίδιος ανέλαβε να κτυπήσει και το πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, βάζοντας τον Εθνικό μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αφού ο Εθνικός έδειχνε να τους παραχωρεί χώρο στο γήπεδο, αλλά δεν κατόρθωσαν να τη μετουσιώσουν σε κάτι ουσιαστικό κι όποτε έφθασαν απειλητικά στο τέρμα των γηπεδούχων, ο Βουτσινάς τους… έκοψε τη φόρα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του 34΄, όταν ο Καρακώστας έπιασε την κεφαλιά σχεδόν από το σημείο του πέναλτι, αναγκάζοντας τον Βουτσινά σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνία.

Ίδια εικόνα παρουσίασε η αναμέτρηση και στο δεύτερο μέρος, με τους “Κηφισιώτες” να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην φθάνουν στην ισοφάριση. Μόνο που ό,τι δεν κατάφεραν αυτοί, το πέτυχαν οι αντίπαλοί τους, με τον Αργυρίου, ο οποίος, με έξοχη ατομική ενέργεια και δεξί πλασέ, έστειλε την μπάλα να… αναπαυθεί στην εστία του Γουμάγια, γράφοντας το τελικό 2-0.

Με την ήττα αυτή, στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, και σε συνδυασμό με τη νίκη του Αστέρα Βάρης, η ομάδα των Βορείων Προαστίων μπαίνει σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες, αφού η 9η θέση και οι 36 βαθμοί (μόλις 1 περισσότερος από αυτούς που έχει η πρώτη ομάδα της επικίνδυνης ζώνης) δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Και σίγουρα τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αποκτούν πλέον κρισιμότατη διάσταση.

Επόμενος πολύ κρίσιμος αγώνας την Κυριακή 17/4 στο Ζηρίνειο με αντίπαλο το Ηράκλειο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Μανούχου (Αργολίδας), ορθές υποδείξεις είχαν οι βοηθοί του Νενεκούμης (Αργολίδας) και Μπούμπας (Κορινθίας).

Εθνικός Πειραιά (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Παυλάκης (46′ Αργυρίου), Γερόλυμος (84′ λ. τρ. Μιρτσέα), Μαντζώρος, Σούφλας, Στρατάκης, Βλάχος (71′ Κομνηνός), Αλεξανδρόπουλος, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές

Κηφισιά (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ (61′ Καλαϊτζίδης), Μουσταφίδης, Καρακώστας, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (65′ Γκεμίσης), Παπάζογλου, Γκέζος (46′ Παληαρούτας), Χαϊκάλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet