Συνάντηση στην ΕΣΕΕ για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Κηφισιάς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση στην ΕΣΕΕ για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Κηφισιάς

Η Επιχειρηματικότητα στο Δήμο Κηφισιάς επί τάπητος σε συνάντηση αρμόδιων φορέων

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 συνάντηση του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλη Κορκίδη, του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας, Αγοράς Εργασίας & Τουρισμού, Βαγγέλη Αυλήτη και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, Ζεράρ Καραβάνη, στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου στην Κηφισιά και στη Νέα Ερυθραία. Μεταξύ άλλων τέθηκαν επί τάπητος θέματα που αφορούν:

Στη διασύνδεση των εμπόρων του Δήμου με την ΕΣΕΕ, προκειμένου να λαμβάνουν βοήθεια σε φοροτεχνικά και νομικά θέματα.

Στη χαρτογράφηση – φυσική αποτύπωση του οικονομικού χάρτη της Κηφισιάς.

Στην πραγματοποίηση ημερίδων της ΕΣΕΕ στον Δήμο.

Στη συμμετοχή της ΕΣΕΕ σε ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. για την Επιχειρηματικότητα.

Ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας μετέφερε την ικανοποίηση του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, για τη συνεργασία της ΕΣΕΕ με τον Δήμο προ όφελος της Κηφισιάς. Ο κ. Β. Αυλήτης τόνισε επίσης ότι “με τη Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας θα είμαστε συνοδοιπόροι για την ενδυνάμωση και την στήριξη της αγοράς”.

Τέλος, κάλεσε τον πρόεδρό της κ. Β. Κορκίδη να επισκεφτεί τον Δήμο Κηφισιάς στις 4 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη.

Από την πλευρά του ο κ. Β. Κορκίδης δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση και επεσήμανε όιτι η ΕΣΕΕ θα υποστηρίξει, με τα μέσα που διαθέτει, τον εμπορικό κόσμο της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet