Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, που τυλίχθηκε στις φλόγες
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, που τυλίχθηκε στις φλόγες

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το απόγευμα σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, το οποίο αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εργοστάσιο κατασκευάζει σκεύη κουζίνας και μικροσυσκευές. Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για το εάν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, καθώς το εργοστάσιο βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία.

Η έκρηξη που σημειώθηκε ακούστηκε μέχρι και τα Μελίσσια της Αττικής.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 10 πυροσβέστες και 6 οχήματα.

Πριν από λίγο το υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απέστειλε μήνυμα στα κινητά πολιτών προκειμένουν να λάβουν μέτρα προφύλαξης από τον καπνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον real fm, η φωτιά φαίνεται να περνά στο εργοστάσιο της Coca-Cola. Σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, οι φλόγες έχουν περάσει και σε δεύτερο εργοστάσιο, το οποιο ωστόσο δεν κατονόμασε.

Ανάρτηση για τη φωτιά έκανε και ο Δήμος Κηφισιάς στη σελίδα του στο F/B:

Στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς υπήρξε κόσμος που προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο το συμβάντος, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης των υπολοίπω επιχειρήσεων στην περιοχή.

Νεότερη ενημέρωση: 16.40

Διακοπή κυκλοφορίας

Λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • Στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας απο το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα.
  • Στην οδό Σένεκα.
  • Στην οδό Αιγιδών.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Στο σημείο επιχειρούν πλέον 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς.

Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Το εργοστάσιο όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά είναι της εταιρείας PAL SA, της Παλαμήδης Α.Ε., του κ. Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού Μίνας Γκάγκα. Η ίδια δήλωσε στον Alpha ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι εργαζόμενοι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet