Ανακοίνωση για τη φοίτηση στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Ανακοίνωση για τη φοίτηση στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Κηφισιάς

Έως το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015 θα ανακοινωθούν τα ονοματεπώνυμα των παιδιών που θα φοιτήσουν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς ως επανεγγραφές για το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) τα αποτελέσματα για τα νήπια και τα βρέφη που θα γίνουν δεκτά στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ για το 2015 -2016, θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, υποχρεωτικά και δεδομένου ότι υπάρχει προτεραιότητα στην κάλυψη των θέσεων μέσω ΕΣΠΑ (άρθρο 4 § 3 του Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών Δήμου Κηφισιάς, αποφ. Δ.Σ. 201/2015), τα αποτελέσματα των νέων εγγραφών στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κηφισιάς θα ανακοινωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες από τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εγγραφών θα ειδοποιηθούν οι γονείς για την ημερομηνία σταδιακής λειτουργίας των τμημάτων του νέου Γ΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ερυθραίας.

Αύριο Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσουν κανονικά οι υπόλοιποι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου με τα παιδιά από επανεγγραφή των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet