Δήμος Κηφισιάς: Και φέτος δωρεάν το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή για οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Και φέτος δωρεάν το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή για οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

Η Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρει δωρεάν, όπως κάθε χρόνο, τη συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ), που είναι απαραίτητο για την εγγραφή των μαθητών στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε οικογένειες του Δήμου οι οποίες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως άνεργοι, ανασφάλιστοι γονείς, οικονομικά αδύναμοι, πολύτεκνοι και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το ΑΔΥΜ είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και στην Α’ Δημοτικού και πρέπει να προσκομιστεί στα σχολεία.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το βιβλιάριο υγείας τους για να γίνεται ταυτόχρονα και ο έλεγχος για τα εμβόλια.

Οι γιατροί θα εξετάζουν τα παιδιά κατόπιν ραντεβού στα πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς τα οποία βρίσκονται στις εξής τοποθεσίες:

  • Στο «Δρυμπέτειο» πολυϊατρείο, που βρίσκεται στον 2ο όροφο του κτηρίου υπό τον αριθμό 58 της οδού Κώστα Βάρναλη, οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται Πέμπτη και Παρασκευή κατά τις ώρες 11:00 έως 14:00. Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: 210 6254189.
  • Στο δημοτικό πολυϊατρείο «Διονύσιος Βαρέλας», της οδού Μαρίνου Αντύπα, στην Κάτω Κηφισιά οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με διακεκομμένο ωράριο 10:00 – 12:00 και 15:30 – 17:30 και Τετάρτη και Παρασκευή από τις 15:30 – 17:30. Τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας: 210 8012632.

«Όσοι προσέρχονται στα ιατρεία θα φορούν απαραιτήτως προστατευτική μάσκα», υπογραμμίζει, τέλος, η Κοινωνική Μέριμνα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet