Διαβούλευση για Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας
Επιχειρήσεις – Αγορά

Διαβούλευση για Τοπικό Σχέδιο Απασχόλησης & Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Κηφισιάς και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Η Κηφισιά Συνεργάζεται» προσκαλούν στο Εργαστήριο Διαβούλευσης για τη διερεύνηση ενός Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, στις 18:00,  στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας –Βίλα Κώνστα, Λουκή Ακρίτα 4 – στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση «Μαζί για Δουλιεά».

Το Εργαστήριο έχει ως στόχο την αποτύπωση υφιστάμενων πρωτοβουλιών, την ανίχνευση δυνατοτήτων τοπικής ανάπτυξης και την ενίσχυση της συνέργιας των τοπικών κοινωνικών και οικονομικών συντελεστών.

Εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Η Κηφισιά Συνεργάζεται» είναι οι: Δήμος Κηφισίας, Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαστάση Α.Ε., Μένανδρος Α.Ε. – Κοινή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Εκμετάλλευσης Δημοτικών Χώρων Δήμου Κηφισίας, Your Consulting Partner Ltd ,Εμπορικός Σύλλογος Κηφισίας,  01 Πληροφορική – Εκπαιδευτική Ανώνυμη  Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Εκπαίδευσης.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Δράση 7: Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας, της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στις Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαστάση Α.Ε., στο e-mail: [email protected] ή στον αριθμό τηλεφώνου 213 0188500.

Δείτε την πρόσκληση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet