Εκδήλωση-συζήτηση στο δημαρχείο Κηφισιάς για την υγεία και τη μακροζωία
Φωτογραφία: freepik.com
Κοινωνία

Εκδήλωση-συζήτηση στο δημαρχείο Κηφισιάς για την υγεία και τη μακροζωία

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς και η αστική πολιτιστική εταιρεία «ΠΥΡΝΑ» προσκαλούν την Πέμπτη 2 Απριλίου, από τις 18:30 έως τις 21:15, σε πάνελ συζήτησης με θέμα «Ζούμε περισσότερο, ζούμε καλύτερα – Οι 5 πυλώνες της υγιούς μακροζωίας».

Η εκδήλωση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Β. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης 2).

Πρόκειται για την 2η εκδήλωση, μετά την πρόσφατη έκθεση από τη συλλογή έργων τέχνης της Βουλής με τίτλο «Ήρωες και Σύμβολα του ’21 στη Φιλελληνική Τέχνη», που οργανώνεται από την αστική πολιτιστική εταιρεία «ΠΥΡΝΑ», με τη συνεργασία του δημάρχου Κηφισιάς και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Με την Πύρνα στην Πόλη», που στοχεύει να αναδείξει τον πολιτιστικό χαρακτήρα της πόλης και να ενδυναμώσει την κοινωνία των πολιτών.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2026
Powered by Wisenet