Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση σεισμικού συμβάντος»
Κοινωνία

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση σεισμικού συμβάντος»

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση σεισμικού συμβάντος» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κηφισιάς για τους εργαζόμενους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Στο σεμινάριο το οποίο ήταν μία συνδιοργάνωση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και του Τμήματος Εκπαίδευσης του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ) συμμετείχε σχεδόν το σύνολο των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, περίπου 150 εργαζόμενοι.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, και περίπου για δύο ώρες, αναλύθηκαν σε βάθος οι ενέργειες τις οποίες πρέπει οι εργαζόμενοι να υλοποιήσουν τόσο πριν από την εκδήλωση του σεισμού όσο και κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά από αυτόν προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις του.

Η εκδήλωση έκλεισε με δέσμευση από πλευράς του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Δημήτρη Λιανού, για την υλοποίηση, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, όλων εκείνων των ενεργειών που θα θωρακίσουν τους παιδικούς σταθμούς, αλλά και θα εγγυηθούν την ασφάλεια των παιδιών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet