Λαμπρή η φετινή Γιορτή του Καλοκαιρινού Παιδότοπου του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Λαμπρή η φετινή Γιορτή του Καλοκαιρινού Παιδότοπου του Δήμου Κηφισιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Καλοκαιρινού Παιδότοπου 2024 που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κηφισιάς, την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης». Την υλοποίησή του ανέλαβε η Ομάδα του «Μαθαίνοντας».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ζηρίνειο Στάδιο μετατράπηκε σε ένα απέραντο θερινό σινεμά, με τα παιδιά να είναι πρωταγωνιστές. Με κεντρικό θέμα τον «Ελληνικό Κινηματογράφο» ο αγωνιστικός χώρος και οι κερκίδες του Σταδίου πλημμύρισαν από χορό, μουσική, τραγούδι και κυρίως παιδικά χαμόγελα.

Υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια και το μεράκι των παιδαγωγών, των χορογράφων και των γυμναστών της Ομάδας του «Μαθαίνοντας», τα παιδιά ήταν χωρισμένα σε τμήματα, εκ των οποίων το καθένα, για οργανωτικούς λόγους, είχε όνομα ελληνικού νησιού. Ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων τραγούδια αγαπημένων ελληνικών ταινιών όπως τα «Έχω ένα μυστικό», «Hully Gully», «Κοκορίκο», «Ο πιο καλός ο μαθητής», «Crazy Girl», οι λιλιπούτειοι σταρ εντυπωσίασαν το κοινό.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, αφού μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους γονείς «που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας», στη συνέχεια ρώτησε τους μικρούς μας φίλους «αν πέρασαν καλά, αν ευχαριστήθηκαν στο φετινό Καλοκαιρινό Παιδότοπο του Δήμου» για να εισπράξει ένα ηχηρό και ενθουσιώδες «ΝΑΙ»!

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρία Κεφαλά – Σαλματάνη ευχαρίστησε κι η ίδια τους γονείς για την άψογη συνεργασία που είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. «Είδα ότι τα παιδιά μας είναι πολύ ευχαριστημένα και όταν τα παιδιά είναι ευχαριστημένα, τότε είμαστε και εμείς και οι γονείς», υπογράμμισε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η εντεταλμένη σύμβουλος Α’ ΚΑΠΗ Αγγελική Βαλασοπούλου και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πρασίνου Γιώργος Κασναφέρης.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του Καλοκαιρινού Παιδότοπου 2024 του Δήμου συνεχίζεται σε 5 σχολεία της Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας έως τις 26 Ιουλίου, ωστόσο η αποχαιρετιστήρια γιορτή έγινε νωρίτερα, καθώς κάποια από τα παιδιά έπρεπε να φύγουν οικογενειακώς για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet