Μήνυμα ενότητας της Ευρώπης από την Κηφισιά
Κοινωνία

Μήνυμα ενότητας της Ευρώπης από την Κηφισιά

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Educommart, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» με τίτλο «Ευρώπη – ΕΝΟΤΗΤΑ, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη – απλά ένα όνειρο;» φιλοξένησαν τις εργασίες του προγράμματος και Ευρωπαίους εταίρους από τις 31 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στο δημαρχείο Κηφισιάς.

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με θέμα την Ευρωπαϊκή Ενότητα, στην οποία συμμετείχαν εκλεκτοί ομιλητές, εκπρόσωποι του Δήμου Κηφισιάς και της Educommart και πολίτες.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλωσόρισε τους συνέδρους του προγράμματος και τους εκπροσώπους της Βουλής στην Κηφισιά. Επίσης μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ENOTHTA”. Εκτιμούμε τους σκοπούς του καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες βασικές αξίες ως προς τη διαφορετικότητα,  την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη. Είμαστε προσηλωμένοι στην ευρωπαϊκή ιδέα και στην ενότητα όχι μόνο των αγορών, την πολύπλευρη και ισότιμη πολιτική ενότητα με ό,τι αυτό σημαίνει και περιλαμβάνει. Έτσι όλοι οι πολίτες θα εμπνευστούν και θα πειστούν προκειμένου να αγωνιστούν για ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet