Με τον Γ. Πανούση συναντήθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς
Κοινωνία

Με τον Γ. Πανούση συναντήθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε θετικό κλίμα, μεταξύ του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και του αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση. Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης και Εκάλης Δημήτρης Λιανός.

Το κύριο θέμα που τέθηκε από την πλευρά του Δήμου ήταν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, «η βαθιά ανησυχία των δημοτών για την ενδεχόμενη κατάργηση ή συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής, όπως παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σε δημοσιεύματα του Τύπου».

Ο κ. Πανούσης διαβεβαίωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον δήμαρχο ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι για οποιαδήποτε ανασυγκρότηση των Αστυνομικών Τμημάτων, θα ζητηθεί, μέσα στον Μάιο, η συνεργασία αλλά και οι προτάσεις των δημοτικών αρχών.

Στη συνάντηση τέθηκαν επίσης, όπως αναφέρεται, θέματα ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, ζητήθηκε αύξηση των πεζών περιπολιών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες λαμβάνοντας υπόψη και τη μεγάλη Ζώνη Ευθύνης του Δήμου, καθώς και ενίσχυση του εξοπλισμού των Αστυνομικών Τμημάτων με ηχόμετρα για τις απαραίτητες μετρήσεις ηχοπροστασίας.

Υπήρξε συνεργασία της αντιπροσωπείας της δημοτικής αρχής με τους γενικούς γραμματείς Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Αναγνωστάκη και Τάσο Μαυρόπουλο αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet