Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Ξεκίνησαν ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Κηφισιάς

Ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις οδοστρώματος στο καταπονημένο και επιβαρυμένο οδικό δίκτυο της πόλης άρχισαν στον Δήμο Κηφισιάς, έπειτα από τουλάχιστον 3 δεκαετίες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο χρηματοδότησης του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων η Διεύθυνση Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής υλοποιεί εργασίες βελτίωσης του οδοστρωμάτος/ασφαλτοστρώσεις στον άξονα Λ. Κηφισίας έως Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου (από την πλατεία Πλατάνου έως την οδό Ισμήνης).

Κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Κηφισιάς, Βασίλη Ξυπολυτά προς την Περιφέρεια Αττικής, ο περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς ανταποκρίθηκε άμεσα, επιλύοντας ένα χρόνιο πρόβλημα του οδικού δικτύου. Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 10 Ιουλίου 2024. Οι εργασίες, προς αποφυγή έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης, θα εκτελούνται κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της επομένης.

Ο Β. Ξυπολυτάς βρέθηκε στο σημείο των εργασιών απόξεσης του ασφαλτάπητα και νέας ασφαλτόστρωσης. Το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Υποδομών και Μελετών κ. Γιάννη Διονυσιώτη, ο δήμαρχος Κηφισιάς επισκέφθηκε τον τόπο των εργασιών και συνομίλησε με τον εργολάβο για την εξέλιξη του έργου.

Μετά την επιθεώρηση των εργασιών ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς δήλωσε ικανοποιημένος: «Ευχαριστούμε θερμά τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου. Η καταπόνηση του οδοστρώματος ήταν εμφανής και δημιουργούσε χρόνια προβλήματα στον κύριο οδικό άξονα του Δήμου μας.

Χάρη στην αγαστή συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας, βλέπουμε με ικανοποίηση να γίνονται έργα στην πόλη που είχαν να γίνουν δεκαετίες. Συνεχίζουμε με σχέδιο και καίριες παρεμβάσεις, να υλοποιούμε έργα σύγχρονων υποδομών. Η βελτίωση της καθημερινότητας και η αναβάθμιση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και Εκάλης αποτελεί προτεραιότητα, στο όραμα που έχουμε για αλλαγή της πόλης και ανάπτυξη κάθε γειτονιάς του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet