Οικονομική ενίσχυση εκδρομών για τα ΚΑΠΗ από τον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Οικονομική ενίσχυση εκδρομών για τα ΚΑΠΗ από τον Δήμο Κηφισιάς

Συνάντηση με τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς είχε ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εντεταλμένος Σύμβουλος στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Κηφισιάς, Σταύρος Ζαπάντης, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στο πλαίσιο διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του Δήμου προς τους ηλικιωμένους πολίτες.

Ο κ. Ζαπάντης ανακοίνωσε στα μέλη των ΚΑΠΗ ότι στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ψηφίστηκε η οικονομική συμμετοχή του Δήμου σε εκδρομές τους ενώ τους ενημέρωσε πως εγκρίθηκε και το οργανόγραμμα – κανονισμός των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, το οποίο θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία τους.

«Η ανταλλαγή απόψεων αποτελεί μια απαραίτητη διεργασία, αφού αναδύονται προβληματισμοί, καταγράφονται προβλήματα και δρομολογούνται λύσεις» τόνισε ο κ. Ζαπάντης ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ πως οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα μέλη του Α΄ ΚΑΠΗ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, αγκάλιασαν την προσπάθεια και δήλωσαν ένθερμοι υποστηρικτές της νέας αυτής πρωτοβουλίας του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet