Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη»
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη»

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στην τέλεση των εγκαινίων του νέου χώρου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, στην οδό Δήλου 10, στα Αλώνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Ευάγγελος Καφετζόπουλος, η πρόεδρος του Κ.Π. «Προνόη» και αν. καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Π. «Προνόη», δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, γονείς, παιδιά, φίλοι και συνεργάτες του Κ.Π. «Προνόη» καθώς και εργαζόμενοι και δημότες του Δήμου Κηφισιάς.

Τόσο ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ όσο και ο δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσαν πολύ εντυπωσιασμένοι  από το ξεχωριστό έργο του Κ.Π. «Προνόη» και από το πολύ ζωντανό και δραστήριο δίκτυο των εθελοντών και δεσμεύτηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου, ότι θα συνεχίσουν την υποστήριξή τους και τη συνεργασία τους.

Η πρόεδρος Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη αναφέρθηκε στη σταθερή και ανοδική πορεία της «Προνόη» από το 2002, που ιδρύθηκε από την αείμνηστη Μαίρη Κερασιώτη. «Η αναγνώριση και καταξίωση του Κέντρου Πρόληψης στην κοινωνία της Κηφισιάς οφείλεται», τόνισε η πρόεδρος, «τόσο στα άρτια εκπαιδευμένα αλλά και χαρισματικά επιστημονικά στελέχη της όσο και στην αμέριστη και ανιδιοτελή στήριξη, με κάθε τρόπο, της προέδρου με τα εκάστοτε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και την υποστήριξη της εκάστοτε δημοτικής Αρχής».

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν, όταν εκπρόσωποι των ομάδων γονέων, εκπαιδευτικών και εθελοντών μίλησαν για την πολύ εποικοδομητική εμπειρία τους από τη συμμετοχή στις ομάδες της «Προνόη».

Ο πλούσιος μπουφές άλλωστε ήταν μια ευγενική προσφορά των εθελοντών της «Προνόη» οι οποίοι με μεράκι και κέφι ετοίμασαν χειροποίητα φαγητά και γλυκίσματα.

Η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα ευχαριστούν, με ανακοίνωσή τους, θερμά τους συμμετέχοντες στις δράσεις του Κέντρου και παραμένουν στη διάθεσή τους για κάθε περαιτέρω συνεργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8082673, να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail: [email protected] ή επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet