Προχωρά ταχύτατα το πάρκινγκ
Κοινωνία

Προχωρά ταχύτατα το πάρκινγκ

Την ικανοποίησή τους για τους ταχύτατους ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πλατεία Πλατάνου εξέφρασαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Παντελής Καρακατσάνης, που επισκέφτηκαν το εργοτάξιο. Αφού ξεναγήθηκαν από τον υπεύθυνο της κατασκευαστικής εταιρείας στους υπόγειους ορόφους του πάρκινγκ, διαπίστωσαν ότι το έργο προχωρά προς το τελικό στάδιο της ολοκλήρωσής του.

Ο υπόγειος χώρος στάθμευσης της πλατείας Πλατάνου, ο οποίος θα συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, θα αποτελείται από 6 υπόγειους ορόφους. Η συνολική χωρητικότητα του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων ανέρχεται σε 624 θέσεις και θα διαθέτει δύο εισόδους. Η επιφάνειά του θα διαμορφωθεί σε χώρο πλατείας, με την κατασκευή πλακοστρώσεων, υπαίθριων καθιστικών και φυτεύσεων όπου θα εκτίθενται και τα αρχαιολογικά ευρήματα που ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Μέχρι στιγμής έχει κατασκευαστεί το σύνολο του οικοδομικού σκελετού του σταθμού, καθώς και ένα μεγάλο τμήμα των εσωτερικών διαμορφώσεων και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

«Ο υπόγειος αυτός υπερσύγχρονος σταθμός αυτοκινήτων άνετης και ασφαλούς στάθμευσης θα είναι το κλειδί για την επιτυχία του σχεδιασμού μας για την ποιοτική αναβάθμιση του κέντρου της Κηφισιάς. Είναι ένα έργο το οποίο πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής στην πόλη μας και θα διευκολύνει καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας» ανέφερε ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet