Το Τοπικό Τμήμα ΣΕΟ Κηφισιάς… ανοίγει και πάλι τα πανιά του
Κοινωνία

Το Τοπικό Τμήμα ΣΕΟ Κηφισιάς… ανοίγει και πάλι τα πανιά του

Το Τοπικό Τμήμα Κηφισιάς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ξεκινά και πάλι τις συγκεντρώσεις του και περιμένει τα παιδιά για να περάσουν μια ακόμη χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα, μοναδικές εμπειρίες και χαμόγελα!

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει:

“Αν θέλετε κι εσείς να μπείτε στη μεγάλη μας παρέα, αν θέλετε τα παιδιά σας να πάνε εκδρομές και κατασκηνώσεις, να ζήσουν την ομαδική ζωή και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, να γνωρίσουν τη φύση, να τραγουδήσουν, να γελάσουν, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, να ασχοληθούν με την κωπηλασία και την ιστιοπλοΐα, αλλά και με πολλές άλλες δραστηριότητες, τότε σας περιμένουμε στην Εστία μας, στην οδό Ζηρίνη 21, (απέναντι από τον Αγ. Δημήτριο στην Κηφισιά)”.

Τα παιδιά χωρίζονται σε 4 ηλικιακές ομάδες (Κλάδους): Αστέρια (5-7 ετών), Πουλιά (7-11 ετών), Οδηγούς (11-14 ετών), Μεγάλους Οδηγούς/Ναυτοδηγούς (14-17 ετών) και οι συγκεντρώσεις τους πραγματοποιούνται τις εξής ημέρες και ώρες:

Κλάδος Ημέρα

Ώρες

Αστέρια

Παρασκευή 6:00-7.30 μ.μ.

Πουλιά

Κυριακή 11:30-1:30 μ.μ.
Οδηγοί

Σάββατο

3:00- 5:00 μ.μ.

Μεγάλοι Οδηγοί Σάββατο

4:00- 6:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Τοπική Έφορο Ειρήνη Παπαχαραλάμπους στο τηλ. 6947 931595 ή να στείλουν email στο [email protected], ενώ μπορούν να ενημερώνουν για τις εκδηλώσεις του Τ.Τ. Κηφισιάς στη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/seottkifissias.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet