Χαμόγελα & φαντασία στη γιορτή Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς & Ν. Ερυθραίας
Κοινωνία

Χαμόγελα & φαντασία στη γιορτή Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς & Ν. Ερυθραίας

Με παιδικά χαμόγελα, όμορφα χορευτικά και πολύ φαντασία πλημμύρισε το Αθλητικό Κέντρο «Ι. Ζηρίνης» τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 κατά την πρώτη ενιαία Γιορτή των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Περίπου 400 παιδιά ντυμένα με πολύχρωμες στολές συμμετείχαν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που ετοίμασαν με τους δασκάλους τους, με θέμα «Ένα παράξενο ταξίδι στον χρόνο». Οι μικροί ταξίδεψαν τους θεατές ξεκινώντας από την Αρχαία Ελλάδα με σταθμούς όπως Ιταλία, Ισπανία, Ρωσία, Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστρία και κατέληξαν ξανά στη χώρα μας παρουσιάζοντας μορφές του Θεάτρου Σκιών. Γονείς και συγγενείς των παιδιών, ενθουσιασμένοι από τους μικρούς «ηθοποιούς και μουσικούς» τα επιβράβευσαν με το θερμό χειροκρότημά τους.

Τη γιορτή ετοίμασαν με μεράκι και κέφι οι εκπαιδευτικοί των Παιδικών Σταθμών «Σοφία Γκίκα», «Σουλίου», «Κηφισού», «Όθωνος», «Ανθούλα Αμπατζή», «Νέλλη Κοκορίνου», «ΧΑΝ», Α΄ και Β΄ Νέας Ερυθραίας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι επιμελήθηκαν η μουσικός Κατερίνα Διαμαντάρα και οι θεατρολόγοι Πέτρος Μιχαλάς και Μπέλλα Μπότση. Τα σκηνικά ήταν δημιουργία της Λέτας Χριστοδουλάκη.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος στη Γιορτή των Παιδικών - Βρεφονηπιακών ΣταθμώνΑυτή τη  σημαντική ημέρα για τα παιδιά ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καθώς και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι των Παιδικών Σταθμών θέλησαν να μην κλέψουν πολύτιμο χρόνο από τους πρωταγωνιστές. Για λίγα μόνο λεπτά η Κλεοπάτρα Χατζοπούλου και ο Γιάννης Παντελεάκης καλωσόρισαν τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησαν τη μεγάλη οικογένεια των παιδικών σταθμών, τους γονείς, παιδαγωγούς και όσους συνεργάστηκαν για τη γιορτή που είχε ως στόχο να αναδείξει τη δημιουργική διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι επιβράβευσης των παιδιών. Οι μικροί μας φίλοι χόρεψαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους της μουσικής των Burger Project σε ένα μοναδικό live παιδικών τραγουδιών.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ιλεάνα Κλοκώνη, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρης Μωράκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, η διευθύντρια Προσχολικής Αγωγής Σμαρώ Πετρίδου, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο αναπληρωτής προϊστάμενος Προσχολικής Αγωγής Γιάννης Κασιμάτης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet