Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς

Πλούσιο είναι το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Κηφισιάς για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μουσικές, θεατρικές, διαδραστικές εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα «πλημμυρίσουν» τις γειτονιές του Δήμου.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος απευθύνει το ακόλουθο εορταστικό μήνυμα στους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου:

O Δήμος Κηφισιάς έθεσε στόχο για τα φετινά Χριστούγεννα να δημιουργήσει ένα σκηνικό αισιοδοξίας με τον λαμπερό, όσο ποτέ άλλοτε, στολισμό των τριών πόλεών μας με σκοπό να πλατύνουν τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, κόντρα στο πνεύμα των καιρών.

Ο Δήμος μας διοργανώνει δράσεις αλληλεγγύης, με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς αλλά και εορταστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, προκειμένου να βιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Παράλληλα θα ενισχυθεί η εμπορική κίνηση της τοπικής αγοράς.

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στον Δήμο Κηφισιάς είναι πλούσιο σε δράσεις, γεμάτο μουσική, παραμύθια, θέατρο και δημιουργικές δραστηριότητες που προσφέρονται δωρεάν στους δημότες και τους επισκέπτες.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αισιοδοξία και Αλληλεγγύη.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή – Δημιουργική Χρονιά το 2016.

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων

Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

  • Έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 19:30
  • Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Κηφισιάς, παρουσία της δημοφιλούς τραγουδίστριας Demy.
  • Kεράσματα και Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Η πιο δημοφιλής pop τραγουδίστρια της εποχής μας, η Demy ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της Κηφισιάς και
ανεβαίνει στη σκηνή. Το κέντρο της Κηφισιάς πλημμυρίζει από μουσικές νότες και νιάτα. Η αγαπημένη star της νεολαίας, η οποία κρατάει πάντα τις υποσχέσεις της, σας περιμένει σε ένα μοναδικό «live».

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 10:00-18:00
    «En Lefko 87,7» ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση του σταθμού, απευθείας από την Κηφισιά.
  • Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2) – 20:30
    Θεατρική παράσταση – «Χρόνος παλιός… Ο ουρανός κατακόκκινος»
    Η Νίκη Τουλουπάκη μεταφέρει τον ποιητικό λόγο του Μανώλη Αναγνωστάκη σε δραματοποιημένη μορφή.
    Αφαιρετικό γκρίζο σκηνικό, κλειστοφοβική ατμόσφαιρα. Μόνο η γνώριμη μελωδία του Θεοδωράκη δίνει έναν τόνο
    ζεστασιάς. Μιμούμενη την ποίησή του, με άμεσο λόγο προς την υπαρξιακή αναζήτηση, το θάνατο και την ελπίδα, τιμά τον εκφραστή της συλλογικής μνήμης μιας ολόκληρης γενιάς.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κασσαβέτη και Λ. Κηφισίας, (Ρωμαϊκό Μνημείο) – 11:00-16:00
    Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Δένδρων… από πολίτες και επισκέπτες της Κηφισιάς… Δύο δένδρα σας περιμένουν για να βάλετε πάνω τους την προσωπική σας σφραγίδα με τη βοήθεια ξυλοπόδαρων και την καθοδήγηση και την ενθάρρυνση εξειδικευμένου προσωπικού. Το ένα από τα δύο θα μεταφερθεί και θα εγκατασταθεί στη Νέα Ερυθραία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει άφθονη ζεστή σοκολάτα, προσφορά του καταστήματος
    «Αμαρυλλίς» σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 12:00-16:00
    CHRISTMAS PUPPY DAY Αγαπάμε… Βοηθάμε… Υιοθετούμε… τα Αδέσποτα Ζώα. Ελάτε να βρείτε νέους φίλους, έξυπνους, παιχνιδιάρηδες, πιστούς που θα μείνουν δίπλα σας ότι και να γίνει!!! Μια δράση της Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς. Σας περιμένουμε…

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

  • Νέα Ερυθραία – Ελ. Βενιζέλου 178 & Ι. Δρυμπέτη (1o Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας), είσοδος από Ι. Δρυμπέτη – 20:00
    Θεατρική-Μουσική Παράσταση «Στο Γαλατά Ψιλή Βροχή» του Πάνου Σκουρολιάκου. Στην Κωνσταντινούπολη των πολλών και διαφορετικών πολιτισμών, στην κοσμοπολίτισσα Σμύρνη, αλλά και στη Συρία και τον Λίβανο, συναντιούνται ήχοι και λέξεις ελληνικές, αρμένικες, αραβικές, τούρκικες, και δημιουργούν μια παρέα. Ωραία βόλτα σε ένα παρελθόν με ταυτόχρονο παρόν τόπων και ανθρώπων.

Θεοδοσία Στίγκα (τραγούδι), Χάικ Γιαζιτζιάν (ούτι), Τάσος Πούλιος (κανονάκι), Φώτης Τσορανίδης (κιθάρα), Πάνος Σκουρολιάκος στο θεατρικό μέρος. Κείμενα: Νικηφόρος Ρωμανός, Νικήτας Χωνιάτης, Μιλτιάδης Χουρμούζης, Θέμης Πάνου. Σκηνοθετική επιμέλεια: Πάνος Σκουρολιάκος. Εικαστική επιμέλεια: Πηνελόπη Συρογιάννη & Νότα Μπενετάτου.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Εκκλησία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, Κεφαλάρι – 20:00
    Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μικτής και Παιδικής Χορωδίας του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Χορωδίες υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Θανάση
    Αρβανίτη, μας θυμίζουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο μυστηριακό περιβάλλον του Ιερού Ναού.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2) – 17:00
    Παιδική μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Μια Πεντάμορφη … Τέρας».
    Σε μια χώρα φανταστική, μία Πεντάμορφη, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της Πρίγκηπα, δέχεται την επίσκεψη μιας Μάγισσας που την μεταμορφώνει σε Τέρας! Τη θέση του πανέμορφου κοριτσιού παίρνει η κακάσχημη κόρη της Μάγισσας. Ο Πρίγκηπας αρχίζει να αναζητά την Πεντάμορφη με τη βοήθεια μιας άλλης εκκεντρικής Μάγισσας. Η μάχη του καλού με το κακό και ο αιώνιος νικητής… η αγάπη!

Ηθοποιοί: Μαρία Κορινθίου, Πέτρος ΜπουλουσόπουλοςΕυτυχία Φαναριώτη, Νίκος Χρηστίδης.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μιχαήλ.
Σκηνικά/Κοστούμια: Μιχάλης Σδούγκος.
Μουσική: Γιάννης Μιχαήλ.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος», Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2) – 20:00
    «Η Ληστεία» Θεατρική Παράσταση της Ε. Ιωαννίδου-Αδαμίδου. Η μοναξιά και η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή.
    Η συγγραφέας χρησιμοποιεί δύο πρόσωπα χαρακτηριστικά για την ηλικία που το καθένα αντιπροσωπεύει: Ένα νεαρό κορίτσι που έχει πάρει τον κακό δρόμο και έναν ηλικιωμένο άνδρα. Το κοινό σημείο ταύτισης είναι η μοναξιά τους. Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και η μουσική επιμέλεια είναι του Κώστα Πρέκκα.
    Τους ρόλους ερμηνεύουν ο Κώστας Πρέκκας και η Μάιρα Αλεξοπούλου.
  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 11:00 -12:30
    Xορωδία Μικρών Τροβαδούρων. Η χορωδία των ταλαντούχων μικρών Τροβαδούρων, ηλικίας από πέντε ως δώδεκα ετών, θα δώσει μία ξεχωριστή συναυλία στο κέντρο της Κηφισιάς. Μαέστρος: Στάθης Ουλκέρογλου.
  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 13:30 – 15:00
    Συναυλία του συγκροτήματος Gadjo Dilo. Οι Gadjo Dilo διασκευάζουν αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και
    δημιουργούν το δικό τους μουσικό στυλ. Μας μεταφέρουν τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, ενώ
    είναι έντονη η παρουσία του «Ελληνικού» στοιχείου. Με ήχους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές παρασύρουν το κοινό να λικνιστεί και να σιγοτραγουδήσει παρέα τους αμερικάνικα jazz standards και γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου, Edith PiafElla Fitzgerald, Frank Sinatra κ.ά.
  • Νέα Ερυθραία – Στροφυλίου & Χ. Τρικούπη (Πλατεία Μικρασιατών) – 11:00-18:00
    Bazaar συλλόγων Ν. Ερυθραίας. Μύρισε Χριστούγεννα… Γλυκά, εκπλήξεις και δώρα κρύβει στο σακούλι του ο Δήμος Κηφισιάς για φέτος. Σε συνεργασία με εξειδικευμένες ομάδες βιωματικών εκδηλώσεων για παιδιά, θα προσφέρει χαρά και ποιοτική ψυχαγωγία και τα φετινά Χριστούγεννα δωρεάν.
  • Νέα Ερυθραία – 12:00-13:00
    Μίνι Ζαχαροπλάστες. Τα παιδιά φοράνε σκούφους, ποδιές και με τη βοήθεια δυο ξωτικών από την ομάδα του Άη – Βασίλη φτιάχνουν τα δικά τους Cake Pops (στρογγυλά κεκάκια σε ξυλάκια) με επικάλυψη σοκολάτας σε χρωματιστή τρούφα. Στο τέλος της δράσης τα παιδιά φεύγουν με τα γλυκά που ετοίμασαν τα ίδια και το πτυχίο του βοηθού ζαχαροπλάστη του Άη – Βασίλη.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 11:00-14:00
    Αφήγηση παραμυθιού & Γράμμα στον Άη – Βασίλη Τέσσερα ξωτικά θα διηγηθούν στα παιδιά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Ύστερα τα παιδιά θα γράψουν το δικό τους γράμμα στον Άη – Βασίλη, μια ψυχοπαιδαγωγική δράση του Δήμου Κηφισιάς για τους μικρούς μας φίλους.
  • «Hit 88.9» ζωντανή μετάδοση του ραδιοφωνικού σταθμού, απευθείας από την Κηφισιά, ώρα 12:30-15:00.
  • Κηφισιά – Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος». Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2) – 20:00
    Συναυλία της «Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κηφισιάς». Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κηφισιάς, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή της. Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της, αφιερώνεται στις μεγάλες μορφές της Jazz. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει γνωστές και αγαπημένες μελωδίες της διεθνούς μουσικής σκηνής.
  • Νέα Ερυθραία – Στροφυλίου & Χ. Τρικούπη (Πλατεία Μικρασιατών) – 11:00-12:30
    Χορωδία των «Μικρών Τροβαδούρων». Η χορωδία των ταλαντούχων μικρών τροβαδούρων, ηλικίας
    από πέντε ως δώδεκα ετών, θα δώσει μία ξεχωριστή συναυλία στο κέντρο της Νέας Ερυθραία. Μαέστρος: Στάθης Ουλκέρογλου.
  • Νέα Ερυθραία – 11:00-18:00
    Bazaar συλλόγων Ν. Ερυθραίας.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

  • Νέα Ερυθραία – Στροφυλίου & Χ. Τρικούπη (Πλατεία Μικρασιατών) – 18:30 20:00
    Συναυλία – Vanila Swing. Οι Vanila Swing σας υπόσχονται χορευτικό live με πολύ κέφι. Swing & Rock n΄ Roll, αναφορές σε μουσικό παρόν και παρελθόν. Σε ιδιαίτερο ύφος διασκευάζουν Beyonce, Metallica, Moby, Snow Patrol, White Stripes. Tι σχέση μπορεί να έχουν ELVIS, CHUCK BERRY, WANDA JACKSON με τους παραπάνω;… Αν θέλετε να μάθετε… Ελάτε στο live των VANILA SWING! Λήδα Αγγελάκη – Φωνή, Παναγιώτης Παπαπορφυρίου Κιθάρα, Aντρέ Νικάκης – Μπάσο, Τony Stone – Tύμπανα.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά –  Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 16:00 – 18:00
    HIP HOP. Ελάτε να μάθετε να χορεύετε hip-hop. Και θα μάθετε τόσο καλά μικροί και μεγάλοι που στο τέλος θα δώσετε και μια παράσταση για όσους δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν…
  • Νέα Ερυθραία –  Στροφυλίου & Χ. Τρικούπη (Πλατεία Μικρασιατών) – 11:00-14:00
    Αφήγηση παραμυθιού & Γράμμα στον Άη – Βασίλη. Τέσσερα ξωτικά θα διηγηθούν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Ύστερα τα παιδιά θα γράψουν το δικό τους γράμμα στον Άη – Βασίλη, μια ψυχοπαιδαγωγική δράση του Δήμου Κηφισιάς για τους μικρούς μας φίλους.
  • Εκάλη – Εντευκτήριο Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ) – 20:00
    Τζαζ Αλά Ελληνικά / Τατιάνα Μανωλίδου & Voyage Jazz Trio. Η Τατιάνα Μανωλίδου και οι Voyage Jazz Trio, μας ταξιδεύουν στους ρυθμούς της τζαζ, με σταθμούς αγαπημένα ελληνικά τραγούδια των Χατζιδάκι, Πλέσσα, Μουζάκη, ΜωράκηΓιαννίδη και άλλων συνθετών. Μια βραδιά σε ήχους bossa nova, swing, tango αλλά και πολλές εκπλήξεις…
    Τατιάνα Μανωλίδου: τραγούδι,  Αλέκος Ορφανός: πιάνο, Αντώνης Αρβανίτης: μπάσο, Αλέκος Χρηστίδης: ντραμς.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 12:00 – 13:30
    Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την ορχήστρα Δωματίου Quadro Armonico. Η Ορχήστρα Δωματίου Quadro Armonico με επιπλέον συμμετοχή των διακεκριμένων μονωδών, πρωταγωνιστών της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, soprano Κάτιας Πάσχου και τενόρου Γιάννη Φίλια, έρχεται στον Δήμο Κηφισιάς για να προσφέρει ένα ξεχωριστό μελωδικό ταξίδι στους πολίτες. Καλλιτεχνικός διευθυντής: Γιάννης Γεωργιάδης.
  • Νέα Ερυθραία – Στροφυλίου & Χ. Τρικούπη (Πλατεία Μικρασιατών) – 18:30 – 20:00
    Trio Lirico. Η σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου, ο μπάσος Βασίλης Ασημακόπουλος και ο πιανίστας Neville Jason Fahy έρχονται στη Νέα Ερυθραία με μουσικές επιλογές που θα απογειώσουν το κοινό.
    Γνωστά κλασικά τραγούδια, μερικά εκ των οποίων «Meine Lippen, sie küssen so heiss», «O mio
    babbino caro», «O sole mio», Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, «Άγια Νύχτα», «Τρίγωνα Κάλαντα», «Ο μικρός τυμπανιστής» είναι μερικά από την πληθώρα του ρεπερτορίου τους.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά –  Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 11:00-12:00
    Μίνι Ζαχαροπλάστες.  Τα παιδιά φοράνε σκούφους, ποδιές και με τη βοήθεια δυο ξωτικών από την ομάδα του Άη – Βασίλη φτιάχνουν τα δικά τους Cake Pops (στρογγυλά κεκάκια σε ξυλάκια) με επικάλυψη σοκολάτας σε χρωματιστή
    τρούφα. Στο τέλος της δράσης τα παιδιά φεύγουν με τα γλυκά που ετοίμασαν τα ίδια και το πτυχίο του βοηθού
    ζαχαροπλάστη του Άη – Βασίλη.
  • Στη συνέχεια… Κατασκευή Χριστουγεννιάτικων Σαπουνιών – 12:30-16:30
    Τα παιδιά μαθαίνουν με απλό τρόπο να φτιάχνουν το δικό τους σαπούνι, σε ό,τι χρώμα και σχήμα επιθυμούν,
    με αρωγούς και εμπνευστές ομάδα παιδοψυχαγωγών. Χρώματα, σχέδια και Χριστουγεννιάτικοι αυτοσχεδιασμοί,
    δώρα σαπούνια χειροποίητα, όμορφα συσκευασμένα από τα παιδιά.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος»,  ημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης 2) – 12:00
    «Τα Χριστούγεννα του γέρο-Σκρουτζ» Παιδική Θεατρική Παράσταση. Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Δήμου Κηφισιάς σε μια Χριστουγεννιάτικη παράσταση βασισμένη στο γνωστό έργο του Καρόλου Ντίκενς «Τα Χριστούγεννα του γέρο- Σκρουτζ». Ο Σκρουτζ είναι ένας γέρος σκληρός και τσιγκούνης, που ζει απομονωμένος, χωρίς να χαίρεται τίποτα. Την παραμονή των Χριστουγέννων τρία πνεύματα τον οδηγούν στο παρελθόν, το
    παρόν και το μέλλον. Ο σκληρόκαρδος Σκρουτζ συνειδητοποιεί την αξία που έχουν οι ανθρώπινες σχέσεις και η συγκίνηση τον μεταμορφώνει σε έναν ζεστό άνθρωπο, γεμάτο αγάπη, έτοιμο να μοιραστεί τη χαρά και τον πόνο με τους συνανθρώπους του.
  • Νέα Ερυθραία – Στροφυλίου & Χ. Τρικούπη (Πλατεία Μικρασιατών) – 12:00-14:00
    HIP HOP. Ελάτε να μάθετε να χορεύετε hip-hop. Και θα μάθετε τόσο καλά μικροί και μεγάλοι που στο τέλος
    θα δώσετε και μια παράσταση για όσους δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν…

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 18:30 – 20:00
    Trio Lirico. Η σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου, ο μπάσος Βασίλης Ασημακόπουλος και ο πιανίστας Neville Jason Fahy έρχονται στη Νέα Ερυθραία με μουσικές επιλογές που θα απογειώσουν το κοινό.
    Γνωστά κλασικά τραγούδια, μερικά εκ των οποίων «Meine Lippen, sie küssen so heiss», «O mio
    babbino caro», «O sole mio», Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, «Άγια Νύχτα», «Τρίγωνα Κάλαντα», «Ο μικρός τυμπανιστής» είναι μερικά από την πληθώρα του ρεπερτορίου τους.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά –  Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 18:00 – 19:30
    Οι Vanila Swing. Οι Vanila Swing σας υπόσχονται χορευτικό live με πολύ κέφι. Swing & Rock n΄ Roll, αναφορές σε μουσικό παρόν και παρελθόν. Σε ιδιαίτερο ύφος διασκευάζουν Beyonce, Metallica, Moby, Snow Patrol, White Stripes. Tι σχέση μπορεί να έχουν ELVIS, CHUCK BERRY, WANDA JACKSON με τους παραπάνω;… Αν θέλετε να μάθετε… Ελάτε στο live των VANILA SWING! Λήδα Αγγελάκη – Φωνή, Παναγιώτης Παπαπορφυρίου Κιθάρα, Aντρέ Νικάκης – Μπάσο, Τony Stone – Tύμπανα.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

  • Κηφισιά – Κολοκοτρώνη & Λεβίδου – 11:00-16:00
    Άγιος Βασίλης έρχεται… αλλά σας καταδέχεται… Ποιοι είναι οι πιο ικανοί βοηθοί του Άη – Βασίλη; Αυτοί που θα επιλεγούν να οδηγήσουν το Έλκηθρο με τα Δώρα σε όλα τα παιδία του κόσμου. Αν έχεις οποιοδήποτε χάρισμα (σίγουρα θα έχεις, ο Άη – Βασίλης είναι βέβαιος γι’ αυτό) προσπάθησε να μπεις κι εσύ στο επίλεκτο άρμα του!!!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet