Χριστουγεννιάτικη γιορτή φιλοζωίας-υιοθεσιών θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Κηφισιάς στις 19/12
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή φιλοζωίας-υιοθεσιών θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Κηφισιάς στις 19/12

Χριστουγεννιάτικη γιορτή φιλοζωίας-ευαισθητοποίησης-υιοθεσιών διοργανώνει την Κυριακή 19/12, από τις 12:00 έως τις 16:00, στον εξωτερικό χώρο της Βίλας Μπότση (Σαπφούς 5, Ν. Ερυθραία), το Φιλοζωϊκό Σωματείο Κηφισιάς «Αγάπη», σε συνεργασία με τον Δήμο.

Την παρουσίαση θα επιμεληθεί ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς.

Στην εκδήλωση, εκτός από τα σκυλάκια που θα δοθούν για υιοθεσία, έχουν προγραμματιστεί δρώμενα όπως:

  1. Επιδείξεις σκύλων «οδηγών» με τους χειριστές τους, για άτομα με προβλήματα όρασης, από το Greek Guide Dogs-Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας παρουσία της προέδρου του Κέντρου, Ζωής Γερουλάνου.
  2. Ψυχο-παιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά και μουσικο-χορευτική παράσταση από το «Παιδικό Πανεπιστήμιο» με θέμα την ζωοφιλία. Επιμέλεια Τατιάνα Τσαραμιάδου.
  3. Έκθεση βιβλίων με θέμα τη ζωοφιλία, της συγγραφέως – ιδρύτριας της ΑΜΚΕ ΖωΕς, Κατερίνας Παπαποστόλου.
  4. Η εικαστικός σχεδιάστρια κοσμημάτων Θάνια Ιορδανίδου θα είναι παρούσα με τη νέα δημιουργία της εμπνευσμένη και αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, το Φιλοζωϊκό Σωματείο Κηφισιάς «Αγάπη», ως μη κερδοσκοπικό σωματείο χρειάζεται την υποστήριξη του κόσμου στο έργο του, που το κινεί η αγάπη για τα ζώα και το όραμά του για μια ελληνική κοινωνία στην οποία τα ζώα της ζουν προστατευμένα στο περιβάλλον που τους αξίζει.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet