Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα σε Κηφισιά & Ν. Ερυθραία
Κοινωνία

Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα σε Κηφισιά & Ν. Ερυθραία

Φωταγωγήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα του Δήμου Κηφισιάς, μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με πολλή μουσική.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου μικροί και μεγάλοι αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Νέα Ερυθραία.

Η δημοτική Αρχή Κηφισιάς έχοντας εξασφαλίσει ένα δημοφιλές συγκρότημα όπως οι VEGAS, αλλά και με τη συμμετοχή των παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραιας, πρόσφερε ένα εορταστικό πρόγραμμα που άρεσε ιδιαίτερα στο κοινό.

Το άναμμα του δένδρου έγινε από τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Νωρίτερα η παιδική χορωδία των «Μικρών Τροβαδούρων» έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας.

Η Κηφισιά φόρεσε τα γιορτινά της το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου. Μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο κέντρο της πόλης. Την ίδια ώρα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κηφισιάς.

Εκατοντάδες πολίτες είχαν μαζευτεί από νωρίς, για να παρακολουθήσουν την παιδική χορωδία «Μικροί Τροβαδούροι», αλλά και τη λαμπερή Τάμτα, με την εξαιρετική φωνή και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της.

Πολλή μουσική, εορταστική ατμόσφαιρα και εκδηλώσεις σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη συνθέτουν το πρόγραμμα του Δήμου Κηφισιάς για τα φετινά Χριστούγεννα.

Στη φωταγώγηση και των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Βαγγέλης Αυλήτης, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η αντιδήμαρχος Κηφισιάς Σίσσυ Παπασπύρου, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, ο πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς Γιώργος Κομιανός, η πρόεδρος της Μένανδρος Α.Ε. Πόλυ Αστερίου, ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας Απόστολος Κασιούρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μωράκης, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Ζέτη Κασσιμάτη, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Σάντυ Πατρινού, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Παντελής Παπανικολόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς Ευγενία Παπαδήμα, η δημοτική σύμβουλος Νέας Ερυθραίας Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, ο κοινοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Δημήτρης Σύριος, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα και πολλοί άλλοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet