Κοινωνία Παρούσα: Συνεδρίαση – παρωδία για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου Κηφισιάς για το 2022
Πολιτική

Κοινωνία Παρούσα: Συνεδρίαση – παρωδία για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου Κηφισιάς για το 2022

«Συνεδρίαση – παρωδία» χαρακτηρίζει τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς για το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του Δήμου για 2022, η δημοτική παράταξη Κοινωνία Παρούσα. «Η δημοτική αρχή και οι συνεργαζόμενες με αυτή παρατάξεις εξάντλησαν όλον τον χρόνο για να αυτοθαυμάζονται και να αλληλοσυγχαίρονται, ο λόγος της αντιπολίτευσης φάνηκε πως περίσσευε. Αξιοποιήθηκε δε έτι περαιτέρω η απουσία των περισσοτέρων επικεφαλής της αντιπολίτευσης που δεν ανήκουν σε συνεργαζόμενες με τη διοίκηση παρατάξεις» σημειώνει η Κοινωνία Παρούσα.

Στην ιδιαίτερα σημαντική διπλή συνεδρίαση της Τετάρτης 1/12 η επικεφαλής της παράταξης και δημοτική σύμβουλος Αγγελική Παπάζογλου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η δημοτική παράταξη Κοινωνία Παρούσα καταψηφίζει το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κηφισιάς για το 2022. Συγκεκριμένα, δήλωσε «ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα ενός Δήμου αποτελεί ζήτημα ουσίας που οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών, να αντιμετωπίζει τα καθημερινά τους προβλήματα και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους. Να αποτυπώνει την ιεράρχηση και η προτεραιοποίηση των έργων εκ μέρους της δημοτικής αρχής, βάσει των οποίων κρίνεται και αξιολογείται».

Στο σκέλος του προϋπολογισμού και οι δύο εκλεγμένες εκπρόσωποι της παράταξης απεσύρθησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, «δεδομένου ότι παρά το προχωρημένο της ώρας, επιλέχθηκε η διαδικασία από αλλεπάλληλους μονολόγους των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet