Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 30/6
Πολιτική

Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 30/6

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος», στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πλήρους γεύματος (εστιατόριο) – Επιχείρηση αναψυχής (μπαρ) επί της οδού Δεληγιάννη αρ. 56 & Κολοκοτρώνη, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «CIBO MATTO ΜΟΝ.ΙΚΕ.», με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Συκλα Φώτιο του Γεωργίου.
  2. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (κυλικείο), για την εξυπηρέτηση των χρήσεων της εταιρείας «Αττική Δίοδος ΑΤΕ» κατά τις ώρες λειτουργίας της και μόνο, επί του 17ου χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και των οδών Καλαμάτας, Αμαλιάδος, Καλαβρύτων και Αηδόνων, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «DREAM FOOD -Δ. ΓΟΥΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.».
  3. Χορήγηση προέγκρισης για άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας χώρου παραστάσεων (πολιτιστικών εκδηλώσεων, διαλέξεων & παραστάσεων), σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4229/2014, επί της οδού Λεβίδου αριθμ. 11, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία«ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗ ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ», με νόμιμο εκπρόσωπο τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Π. Κουβουτσάκη.
  4. Χορήγηση ανανέωσης άδειας χρήσης μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου αρ. 1, στην πλατεία Πολιτείας, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας«Δημήτριος Βελιώτης και ΣΙΑ Ε.Ε.» με διακριτικό τίτλο «THE MANDARIN».
  5. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων για την αποτροπή της στάθμευσης επί της οδού Εχίνου αρ. 18, στο Ο.Τ. 551, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί των πεζοδρομίων στη συμβολή των οδών Δηληγιάννη αρ. 10 και Στροφυλίου, στο Ο.Τ. 86, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της Λ. Κηφισίας αρ. 313α , στο Ο.Τ. 167,  στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα «Παραχώρηση προσωρινής θέσης στάσης τροφοδοσίας φαρμακείου και εξυπηρέτησης ΑμεΑ κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος επί της οδού Αγ. Τρύφωνος έναντι αρ.43, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα «Παραχώρηση προσωρινής θέσης στάσης τροφοδοσίας φαρμακείου και εξυπηρέτησης ΑμεΑ κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος επί της οδού Φραγκοπούλου 26, στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση για την τοποθέτηση προεξέχοντος τμήματος στεγάστρου εισόδου στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν του ακινήτου επί της οδού Εμ. Μπενάκη αρ. 7, στην Κηφισιά.
  11. Έγκριση για τη χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης οχημάτων και ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων στο Εμπορικό Κέντρο Κηφισιάς, στην Κηφισιά.
  12. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πατρών και Κορίνθου, πέριξ του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet