Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 16/6
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 16/6

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, στις 18:30, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο της πόλης.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Λ. Κηφισίας αρ. 236, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «LDR ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΙΚΕ».
  2. Ανανέωση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στο 18ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στην Κηφισιά, στο όνομα της εταιρείας «Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΩΤΗΣ Α.Ε.».
  3. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο) – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (παντοπωλείο) επί της οδού Δροσίνη αρ. 3 στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «ΟΝΙΤΟΝ ΙΚΕ», με νόμιμη εκπρόσωπο την κ. Χατζηγιαννάκη Μαρία.
  4. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο) – Επιχείρηση λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (παντοπωλείο) επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 1 εντός του εμπορικού κέντρου στον α΄ όροφο, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία «4Β ΓΚΡΟΥΠ Μ. ΕΠΕ», με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Βραχνό Αντώνη.
  5. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Στεφάνου Δέλτα στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑμεΑ στην οδό Πάρου έναντι του αρ. 5, στην Κηφισιά».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Πύλου αρ. 8, στο Ο.Τ. 488, στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αχαρνών στη συμβολή της με τη Σωκράτους, στο Ο.Τ. 127α , στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet