Υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς της Ν.Δ. ο Χρήστος Καλός
Πολιτική

Υποψήφιος πρόεδρος για τη ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς της Ν.Δ. ο Χρήστος Καλός

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς της Νέας Δημοκρατίας γνωστοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς Χρήστος Καλός.

Απευθυνόμενος προς τους συνδημότες του ο κ. Καλός αναφέρει για την υποψηφιότητά του:

«Αγαπητοί συνοδοιπόροι, κομματικά στελέχη και φίλοι νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, 

»Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς. Παράλληλα με την πολυετή μου παρουσία στα κοινά της πόλης μας, αλλά και ως ενεργό κομματικό στέλεχος της Ν.Δ., πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς. 

»Αναγνωρίζω και εκτιμώ την προσφορά και τους αγώνες όλων που κατά καιρούς υπηρέτησαν το κόμμα μας και την τοπική μας από τη θέση του προέδρου, με τη βοήθεια πάντα των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Όμως θεωρώ ότι οι συνθήκες και οι ιδιαιτερότητες που ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και οι νέες ιδέες και νοοτροπίες που πρεσβεύει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, απαιτούν μια αλλαγή, μια ανανέωση, ένα νέο άνοιγμα στην τοπική κοινωνία. Χρειαζόμαστε μια προσέγγιση νέων στελεχών αλλά και ενεργή επανένταξη των παλαιών και έμπειρων.

»Σε αυτή την προσπάθεια θέτω κι εγώ τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος και τη δική σας, πιστεύοντας ότι σε τοπικό επίπεδο είμαι ο πιο ενδεδειγμένος να συνενώσει και να δημιουργήσει.

»Καλώ  όλα τα μέλη της Ν.Δ., αλλά και τους ιδεολογικά συμπαθούντες αυτήν, να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία.

»Εύχομαι καλή επιτυχία στην συνυποψήφια πρόεδρο και σε όλα τα υποψήφια μέλη. Δηλώνω ότι θα συνεργαστώ με όλους ανεξαρτήτως, σε πλαίσιο εντιμότητας και ειλικρίνειας, ανιδιοτελώς όπως πάντα, σύμφωνα με τις αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης στην οποία ανήκουμε.

»Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα 30 και πλέον μέλη που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου και όλους όσοι με προέτρεψαν να διεκδικήσω τη θέση του προέδρου.

»Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

»Χρήστος Καλός, υποψήφιος πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Κηφισιάς».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet