Υπουργοί & βουλευτές παρευρέθηκαν σε συνεστίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς
Πολιτική

Υπουργοί & βουλευτές παρευρέθηκαν σε συνεστίαση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς

O πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης και  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας Ελένη Αυλωνίτου,  τίμησαν με την παρουσία τους τη συνεστίαση που διοργάνωσε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο εστιατόριο «Εν Ελλάδι» την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ο γραμματέας της Ο.Μ. Στάθης Γρίβας τόνισε ότι «η μεγάλη συμμετοχή στην τρίτη διαδοχικά ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιας μέσα σε λίγες μόνο μέρες, αποδεικνύει την κριτική στήριξη που έχει  το κόμμα σε όλους τους πολίτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα». «Το μεγάλο στοίχημα είναι να κερδίσουμε το ραντεβού με την ανάπτυξη και να βελτιώσουμε το συντομότερο δυνατόν την καθημερινότητα της ζωής των πολιτών που σήμερα αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες» κατέληξε στον σύντομο χαιρετισμό του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Τσούλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Κανακάκης και Γιώργος Σκορδίλης.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρέμειναν καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να ακούσουν τα προβλήματά τους, αλλά και να καταγράψουν τις προτάσεις τους.

Η εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, συνέπεσε, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, με την έναρξη της πανελλαδικής καμπάνιας ενημέρωσης που αποφάσισε το κόμμα.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς πρόκειται να συνεχίσει να διοργανώνει ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης, απευθυνόμενη, όπως τονίζει «χωρίς περιορισμούς σε όλους τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet