«Η ΚΗΦΙΣΙΑ πάει ΣΙΝΕΜΑ» από 8 έως 13 Ιουλίου
Πολιτισμός

«Η ΚΗΦΙΣΙΑ πάει ΣΙΝΕΜΑ» από 8 έως 13 Ιουλίου

Διοργανώνεται στο άλσος Κηφισιάς, ένα πενθήμερο που έχει ως σκοπό την ανάδειξη του ποιοτικού κινηματογράφου, με τίτλο «Η ΚΗΦΙΣΙΑ πάει ΣΙΝΕΜΑ».

Οι συντελεστές αυτής της πρωτοβουλίας είναι οι Γιάννης Γρηγοράκος, με καλλιτεχνική επιμέλεια του γνωστού ανθρώπου της τηλεόρασης Κώστα Μαντά, με κείμενα-παρουσίαση από την Κατερίνα Καράμπελα και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων τη Φλώρα Μυρσαλιώτου.

Βραδιές κινηματογράφου λοιπόν από τις 8 έως τις 13 Ιουλίου στον δροσερό χώρο του άλσους Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» με έναρξη προβολής 9μ.μ. 

Οι διοργανωτές θα περιμένουν το κοινό από τις 20:30, ενώ οι προσερχόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με τους συντελεστές και να μπορέσουν να βρουν θέσεις για όλους, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες που επιτάσσει η εποχή. Όλες οι προβολές είναι δωρεάν και σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα.

«Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Ανθοκομικής, Γιώργο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου για τη σημαντική συμβολή τους στη δράση αυτήν», σημειώνει η διοίκηση.

Το άλσος Κηφισιάς είναι στον σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά» (τέρμα).

 Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet