«Παρέσυρε» το κοινό η παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»
Πολιτισμός

«Παρέσυρε» το κοινό η παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης»

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς το έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Δήμου Κηφισιάς, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση της κας Κικής Αυγουστάτου.

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.

Σύμφωνα με τη σκηνοθέτη Κική Αυγουστάτου «Με το έργο “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης” απλά θέλαμε να προσφέρουμε στους θεατές μας άφθονο κι αβίαστο γέλιο, χαρά κι ανακούφιση, από τις  έγνοιες τους, έστω για λίγο, όσο κρατάει μια θεατρική παράσταση σαν  αυτή, που μοιάζει με θαλασσινή αύρα, με δροσερό παγωτό, με γλυκό βύσσινο στην “κάψα” της καθημερινότητας».

Χαρακτήρες οικείοι, πονηρούτσικοι, τρυφεροί, «ανθρώπινοι», σχεδόν γνωστοί μας, παρουσιάστηκαν από ταλαντούχα  μέλη  της  θεατρικής ομάδας του Δήμου Κηφισιάς και παρέσυραν το κοινό με το κέφι, την αλήθεια και τη ζωντάνια τους.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων το κοινό απήλαυσε τις ερμηνείες των ηθοποιών και  χειροκροτούσε όρθιο με ενθουσιασμό.

Την παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, η δημοτική σύμβουλος Πόλυ Αστερίου και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet