Μια μοναδική συναυλία από τον Σταμάτη Κόκοτα
Πολιτισμός

Μια μοναδική συναυλία από τον Σταμάτη Κόκοτα

Ο μεγάλος ερμηνευτής του ελληνικού τραγουδιού, ο Κηφισιώτης Σταμάτης Κόκοτας χάρισε στο κοινό μια μοναδική μουσική βραδιά την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο κόσμος παρακολούθησε τη βράβευση του μεγάλου καλλιτέχνη από τον πρόεδρο Πολιτισμού & Αθλητισμού του ΔήμουΣταύρο Ζαπάντη, ο οποίος προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Σταμάτη Κόκοτα, για τη σημαντική προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος τραγούδησε αρκετές επιτυχίες του και τη Ζωή Παπαδοπούλου, η οποία με τη σειρά της και με τη μελωδική φωνή της ερμήνευσε παλιά γνωστά λαϊκά τραγούδια.

Ο σπουδαίος Σταμάτης Κόκοτας ερμήνευσε με τη μοναδική λαϊκή φωνή του αξέχαστα γνωστά τραγούδια όπως το «Με τι καρδιά να σ΄ αποχαιρετήσω», το «Πες πως μ΄ αντάμωσες», τον «Αλήτη», το «Μ΄ ένα όνειρο τρελό», το «Ρωμιός αγάπησε Ρωμιά», το «Γιε μου», τον «Τρελό» και άλλα μεγάλα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας το κοινό δεν σταμάτησε να τραγουδά και να χειροκροτεί τον μεγάλο ερμηνευτή. Ακούραστος, γεμάτος κέφι, ο Σταμάτης Κόκοτας τραγούδησε πάνω από δύο ώρες για το κοινό της Κηφισιάς, κι όχι μόνο, το οποίο του ζητούσε να του χαρίσει ξανά και ξανά τις γνωστές του επιτυχίες.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο αντιδήμαρχος Εκάλης Δημήτρης Λιανός, η πρόεδρος της «Μένανδρος» Πόλυ Αστερίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, Παντελής Παπανικολόπουλος και η Πρόεδρος Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς Τερέζα Χλωρακιώτη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet