Τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς βρήκαν τρόπο να επικοινωνήσουν και μάλιστα μετά μουσικής!
Κηφισιά

Τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς βρήκαν τρόπο να επικοινωνήσουν και μάλιστα μετά μουσικής!

Τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς «Μένουν Σπίτι», αλλά δεν είναι μόνα, καθώς η τεχνολογία τα φέρνει κοντά, έστω και από απόσταση, όπως ορίζουν τα μέτρα προστασίας ενάντια του ιού «Covid-19».

Με πρωτοβουλία της αρμόδιας αντιδημάρχου Νίνας Ασπασίας Βλάχου, η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ, Μαίρη Κανελλοπούλου, οργάνωσε ένα όμορφο δρώμενο και μάλιστα μετά μουσικής!

Έτσι, μέλη της Χορωδίας των ΚΑΠΗ, με μαέστρο τον Κ. Στεφάνου, βιντεοσκόπησαν -μέσω skype- ένα τραγούδι για να μας ευχηθούν καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Η κ. Νίνα Βλάχου, χαιρετίζοντας τα μέλη των τεσσάρων ΚΑΠΗ, τόνισε:

«Η επικοινωνία των ώριμων εφήβων του Δήμου μας, που αγγίζουν τον αριθμό 1.000, γίνεται και διαδικτυακά, αποδεικνύοντας ότι η εμπειρία και η γνώση έρχεται να συνυπάρξει αρμονικά με τις δεξιότητες σε νέες τεχνολογικές εφαρμογές προκειμένου να επιτευχθεί η επικοινωνία με την οικογένεια και πάνω από όλα με τα αγαπημένα εγγόνια.

»Εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή Ανάσταση, να έχουμε. Με υπομονή και πειθαρχία σύντομα θα ξαναβρεθούμε στους γνώριμους και φιλόξενους χώρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με τις συντροφιές και τις δημιουργικές δραστηριότητες».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet