“Έπιασε” κορυφή η Λυκόβρυση
Αθλητισμός

“Έπιασε” κορυφή η Λυκόβρυση

Αν τα Μελίσσια δεν κάνουν σήμερα το “διπλό” στον αγώνα που δίνουν με τον Κολωνό, τότε η Λυκόβρυση “πατά για τα καλά” στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, μετά το δύσκολο “τρίποντο” που πήρε απέναντι στην Πέρα Κλουμπ (1-0) στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής.

Το τέρμα για τους Λυκοβρυσιώτες σημείωσε ο Δρακόπουλος στο 71’ με κεφαλιά, ενώ στο 21’ οι φιλοξενούμενοι, με τον Τσαμπουρή, “κοψοχόλιασαν” τοςυ γηπεδούχους, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Κέμπα.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε και από δύο αποβολές, στο 78’ και 79΄, με τους Ποριώτης (απευθείας) και Ραπτόπουλο (δεύτερη κίτρινη) να αντικρύζουν την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητές ήταν οι Καραμπέκιος, Βασιλάκης Ν. και  Κουτσογιάννος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Γρομητσάρης, Κορδολαίμης, Θάνος, Αγγελής, Π. Ραυτόπουλος, Δρακόπουλος, Μίτογλου (59′ Παπαθανάσης (65′ λ. τρ. Πάγκας)), Σταματέλος (86′ Δαφνάς), Δ. Ραυτόπουλος, Καπλάνης

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Κορένης, Μαντέλος (76′ Θ.Γ. Παυλόπουλος), Μπαμπότσι (59′ λ. τρ. Σμυρνιωτάκης), Θεοδωρίδης, Θ. Β. Παυλόπουλος, Ρακιτζόπουλος, Ποριώτης, Καρανίκας, Τσαμπουρής (52′ Μπρέγκου), Αντωνόπουλος, Λεβάκης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet