Βράβευση Γ. Θεοδωρακόπουλου από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
Αθλητισμός

Βράβευση Γ. Θεοδωρακόπουλου από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία

Νέα τιμητική διάκριση για τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς βραβεύθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Τάε κβο Ντο, στη διάρκεια του διεθνούς τουρνουά «Aphrodite Cup» στο οποίο συμμετέχουν 22 χώρες.

«Σε ευχαριστούμε για όσα έχεις προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια για την πρόοδο της Ελληνικής Γυμναστικής» του είπε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σάκης Βασιλειάδης, την ώρα της απονομής, ενώ η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, η οποία, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κ. Γ. Θεοδωρακόπουλου, ήταν η ψυχή της ρυθμικής στην Ελλάδα, ανέφερε ότι η βράβευση γίνεται «σε αναγνώριση του σημαντικού ρόλου του στην προβολή και την πρόοδο του αθλήματος».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε για τη βράβευση και απευθυνόμενος στους θεατές τόνισε ότι «η Ρυθμική Γυμναστική έφθασε ψηλά, έως το βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί οι αθλήτριες δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά, οι προπονήτριες έδωσαν και δίνουν και την ψυχή τους, τα σωματεία κάνουν σπουδαία δουλειά και η ομοσπονδία είναι άψογη στον επιτελικό της ρόλο». «Βεβαίως υπήρξαν και κάποιοι άνθρωποι που άφησαν σπίτια και οικογένειες για να αφιερωθούν στο άθλημα» είπε κοιτώντας με νόημα την κ. Μιχοπούλου.

Στους αγώνες ήταν παρόντες ο δήμαρχος Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημία, Ισίδωρος Κούβελος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet