Δυναμική αρχή για το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Ο. Πεύκης το 2017
Αθλητισμός

Δυναμική αρχή για το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Ο. Πεύκης το 2017

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο της ΧΕΝ Κηφισιάς ξεκίνησε τους εντός έδρας αγώνες του το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Ο. Πεύκης για την αγωνιστική περίοδο 2017.

Η ομάδα του Α.Ο. Πεύκης αγωνίζεται, φέτος, σε μία πολύ δύσκολη και απαιτητική κατηγορία, τον Προκριματικό Όμιλο Α΄ Εθνικής, με στόχο τη δυνατότητα συμμετοχής της, στο Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής κατηγορίας της ίδιας χρονιάς.

Οι αγώνες άρχισαν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και θα διεξαχθούν σε εννέα γύρους.

Η ομάδα της Πεύκης ξεκίνησε δυναμικά, με νίκη και στους δύο πρώτους γύρους, απέναντι σε πολύ αξιόμαχους αντιπάλους.

Η σύνθεση της κατηγορίας είναι τέσσερις άντρες, μία γυναίκα, δύο νεάνιδες (κάτω των 20 και 16 ετών) και τρεις νέοι (κάτω των 20, 16 και 12 ετών). Όλοι είναι διακεκριμένοι παίκτες, με πολλές επιτυχίες στον σκακιστικό χώρο και δίνουν με υπομονή τις μάχες τους στα άσπρα και μαύρα τετράγωνα.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, ο Σύλλογος είχε τη χαρά και την τιμή να πρωτοστατήσει για την ομάδα του ο grand master, Kiril Georgiev, ο οποίος χάρισε στην ομάδα και την πρώτη νίκη. Η παραμονή του πάνω από τριάντα χρόνια στο top 100, παγκοσμίως, έξι φορές Πρωταθλητής Βουλγαρίας, Νο 9 στον κόσμο το 1992-93 και ένα σιμουλτανέ τουρνουά εναντίων 360 παικτών για βραβείο Guinness, είναι μερικές από τις διακρίσεις του.

Ο Α.Ο Πεύκης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον μεγάλο σκακιστή και εύχεται να αποτελέσει πρότυπο για τους μικρούς αθλητές του.

Πραγματοποιήθηκε, επίσης, και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Πεύκης και ο Σύλλογος ευχαριστεί τον χορηγό του, κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για την εμπιστοσύνη και στήριξη στην ομάδα, όπως και την εταιρεία Βενέτη για τη βασιλόπιτα.

Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί με ανακοίνωσή του την πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΕΝ Κηφισιάς για τη συνεργασία τους με την ομάδας, για δεύτερη χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet